10 Οκτ 2011

Τα λίγα λόγια, είναι πλούτος !

(Σε αντιδαστολή με την γνωστή φράση, "τα πολλά λόγια είναι φτώχεια")

Δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα, στην Λαμία

Για το κούρεμα του χρέους:
«Το κούρεμα είναι κάτι που είχε προδιαγραφεί εδώ και δύο χρόνια. Για μας ήταν πασίγνωστο. Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι να τους κουρέψει ο λαός το πολιτικό μπόι, να τους αφαιρέσει την πολιτική δύναμη. Αν δε γίνει αυτό η επόμενη δεκαετία θα είναι τραγική».
Για τις εκλογές:

«Με τις εκλογές επιδιώκουν να διαμορφωθεί μια κυβέρνηση συναίνεσης ενάντια στο λαό. Εμείς με τις εκλογές επιδιώκουμε ο λαός να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα. Και πρέπει να σας πω πως η πάλη κατά του κουρέματος και των συνεπειών, χωρίς συμπόρευση, συμπαράταξη με το ΚΚΕ δεν γίνεται». 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν το κούρεμα είναι χρεοκοπία, η Αλέκα Παπαρήγα σχολίασε:


«Έτσι καταλήγει η κρίση του καπιταλισμού. Σε τσεκούρωμα των δικαιωμάτων του λαού και σε μια μελετημένη ζημιά του κεφαλαίου που θα ανακτήσει τα κέρδη του στις πλάτες και στα λείψανα του λαού». 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν το ΚΚΕ είναι έτοιμο για εκλογές, απάντησε: 


«Είμαστε πανέτοιμοι».

Να προσθέσω ένα δικό μου σχόλιο: Όσο κι αν προσπαθούν κάθε μέρα τα διάφορα παπαγαλάκια της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ, την αλήθεια δεν μπορούν να την κρύψουν. Κάποια στιγμή ο κόσμος θα καταλάβει ...
Θα καταλάβει το παραμύθι για το χρέος, την κρίση που αφορά το σύστημα και για να χρησιμοποιήσουμε μια παλιά αναφορά, θα τους στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

4 σχόλια:

  1. Αναρτήστε το, νομίζω θα βοηθήσει, πολύ καλός Μπογιόπουλος:
    http://www.youtube.com/watch?v=d8EVyib7RTs&feature=player_embedded#!

    (Χωρίς σε καμία περίπτωση να θέλω να κάνω υποδείξεις)

    r_d

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημερα,ειναι ιδεα μου, ή μας κολλησε το θεμα του...κουρεματος,Γρηγορη; :)

    Aντε, με τις υγειες μας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ όλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...