16 Δεκ 2011

Εσωκομματικό κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ με οδηγίες καπελώματος του “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” ανάβει φωτιές (δείτε το κείμενο και το σχολιασμό)

Το σομπρέρο του κινήματος...

Από το μπλογκ kinimataapotakato.blogspot.com:
Εμείς το βρήκαμε και το αναδημοσιεύουμε από τον ERODOTO

“Μας σταλθηκε το παρακατω κειμενο:
Παραθετουμε μερικες σελιδες απο κειμενα “εσωτερικης χρησης” του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν θα ειχαμε καμμια διαθεση να το κανουμε αν τα συγκεκριμενα κειμενα δεν αφορουσαν ενα πολυ ευαισθητο ζητημα οπως ειναι το κινημα εναντια στα χαρατσια. Επισης καταδειχνουν κατι πολυ σημαντικο: Ο Συριζα προσπαθει να παραπλανησει τους πολιτες που θελουν να αγωνιστουν, δινοντας γραμμη στα μελη του να εμφανιζονται οχι σαν μελη του Συριζα, αλλα σαν πολιτες εναντια στα χαρατσια. Ειναι η παλια “καλη” τακτικη να το παιζουμε ανενταχτοι και ανεξαρτητοι προκειμενου να τσιμπολογησουμε οπαδους και ψηφοφορους αναμεσα σε αυτους που θελουν να αγωνιστουν. Ακομη αποδεικνυεται ποσο “αυθορμητη” και απο τα κατω ειναι η δηθεν δημοκρατικη αποφαση λαϊκων συνελευσεων για δρασεις και κινητοποιησεις, οταν χειραγωγουνται απο μελη συνιστωσων του Συριζα που φερνουν την “γραμμη” σαν δηθεν δικη τους προταση. Ακομη και η δημιουργια συντονιστικων , δηθεν απο τα κατω αλλα στην πραγματικοτητα προαποφασισμενα,μεσα σε κομματικους σωληνες,στη Γραμματεια του Συριζα και διεξοδικοτερα στο οργανωτικο- οπως γραφει το εσωτερικο σας κειμενο.

Μια τετοια συναντηση για την δημιουργια συντονιστικου ηταν και αυτη που εγινε στο Πολυτεχνειο στις 2 Δεκεμβρη 2012, το απογευμα της ημερας που εγινε η διαδηλωση στην δικη του Συμβουλιου της Επικρατειας. Ας μην το παιζουν ανενταχτοι ΠΟΛΙΤΕΣ οι συναγωνιστες του Συριζα. Πιο τιμιο και ειλικρινες θα ηταν να εμφανιζονται με τις κομματικες τους ταυτοτητες, παρα να παριστανουν τους “πολιτες εναντια στα χαρατσια”. Εξ αλλου συντροφοι το ψεμμα εχει κοντα ποδαρια. Και λιγοι ειναι πλεον οι πολιτες που δεν παιρνουν χαμπαρι τα καπελωματα που προσπαθειτε να βαλετε.
Μην προσπαθειτε να κρυφτειτε και να γραφετε: “Για εσωτερικη χρηση- το προηγουμενο το ειδαμε ακομη και σε μπλογκς!!!”
Θα μπορουσαν να γραφτουν και αλλα σχολια , οπως η σχεση της προσπαθειας σας να ποδηγετησετε κινηματα , με τις εκλογικες διαδικασιες κλπ. Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
Το ζητουμενο ειναι: Θελουμε ακινητα “κινηματα” κομματικων σωληνων που ειναι αποδεδειγμενα θνησιγενη, στελνοντας τους απογοητευμενους πισω στους καναπεδες, ή πραγματικα, απο τα κατω κινηματα, που γενιουνται και αναπτυσονται στην κοινωνια;
Το ερωτημα ειναι ρητορικο για οσους δεν πιστευουν σε πατερουληδες, κηδεμονες, γραφειοκρατες και αφεντικα.”
Το “επίμαχο” εσωκομματικό κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ:

κλίκ για μεγέθυνση
κλίκ για μεγέθυνση
κλίκ για μεγέθυνση

11 σχόλια:

  1. Ε γαμω την αντικατασκοπεια μου μεσα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφησε παρακαταθήκες ο σύντροφος Τζερζίνσκυ!
    Αλλά που να τα μάθουν αυτά οι οπορτουνιστές...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το πολύ καλό είναι η κεφαλίδα:
    "μόνο για εσωτερική χρήση", με την επισήμανση "το προηγούμενο το βρήκαμε και σε blogs". Μιλάμε για βαρβάτους συνομώτες.
    ...και όσο σκέφομαι τον έρημο τον καθοδηγητή που θα βλέπει στα blogs, την επισήμανση "το προηγούμενο το είδαμε ακόμη και σε blogs", κρατάω την κοιλιά μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωστες οι τακτικες αυτες και καλα θα ηταν να ειχαν το θαρρος να μην εκρυβαν τις κομματικες τους ταυτοτητες και τις δηθεν ακομματιστες κινησεις που συμμετεχουν. Γιατι, αραγε, "κρυβονται" πισω απο τετοιες ενεργειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστή ELVA!
    Γιατί άραγε να κρύβονται αυτοί που το καλοκαίρι ψήφιζαν στην πλατεία συντάγματος υπέρ της ...διάλυσης των κομμάτων(!!!!!!!!!!!!), και μετά επέστρεφαν για να συνεδριάσουν στις κομματικές οργανώσεις τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χα χα ...

    Καλά, ρε παιδιά, εσείς γιατί τα βγάζετε όλα στη ... φόρα ;;;

    Είναι καιροί τώρα για ... ξεμπροστιάσματα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα ... σπίτια μόνο που όταν τους το είπα μου έκοψαν την καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως παιδιά το μόνο μεμπτό από αυτά που διάβασα, είναι το σημείο του "δεν εμφανιζόμαστε σαν ΣΥΡΙΖΑ". Οι υπόλοιπες υπογραμμίσεις δεν καταλαβαίνω τι μεμπτό έχουν.

    Και μάλιστα αυτό το σημείο δεν είναι μόνο μεμπτό, είναι και ηλίθιο, αλλά άντε να πείσεις τους κουφιοκεφαλάκηδες ότι δεν πρέπει να υποτάσσονται σε αυτή την ΔΗΘΕΝ απολιτίκ σούπα και να μεταμφιέζονται σε ότι μόδα πλασάρει ο ένας κι ο άλλος.

    Αν μπορούσες να τους πείσεις γι αυτά δεν θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Yuri:
    Το σημείο που επισημαίνεις είναι και το ζουμί της υπόθεσης. Αυτό είναι που καταγγέλλεται εξάλλου. Τα υπόλοιπα βέβαια έχουν την πλάκα τους ("το προηγούμενο το είδαμε ακόμη και σε blogs"!!!), ή το κομμάτι που λέει πως αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις δημοτικές παρατάξεις του ...ΚΚΕ (με το ΠΑΣΟΚ προφανώς, όλα πάνε πρίμα).
    Και δεν υποτάσονται στην απολιτίκ σούπα. Μετείχαν ενεργά στην κατασκευή της, σε μία προσπάθεια να απομονώσουν από κάποιο κόσμο το ΚΚΕ. Τα περσινά γεγονότα είναι πρόσφατα. Και βέβαια εκεί είχαν κάνει μεγαλύτερες χοντράδες όταν σαν "ανένταχτοι πολίτες" ψήφιζαν στην συνέλευση της πλατείας συντάγματος υπέρ της ...απαγόρευσης των κομμάτων(!!!!!!!!!!!!!) και μετά συνεδρίαζαν στις κομματικές οργανώσεις τους για το πως θα μανιπουλάρουν τις επόμενες συνελεύσεις. Μάλλον ήρθε η ώρα να τα λουστούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί να έχεις δίκιο, δεν το ξέρω, γιατί εγώ δεν πολυπατούσα στις συνελεύσεις του συντάγματος. Πέρα δηλαδή από την "αμεσοδημοκρατία" της πλάκας που με χάλαγε, εκεί κινδύνευες να πάθεις και ζημιά στα μάτια με τους μαλάκες με τα λέιζερ, που τα έριχναν ο ένας στον άλλο λες και είναι...αθώα φωτάκια!

    Μου φαίνεται λίγο χοντρό να ψήφιζαν ενάντια στην παρουσία κομμάτων, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν τους έχω ικανούς μερικούς να το έκαναν κι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Yuri:
    το έχουν κάνει, είναι καρατσεκαρισμένο! Οχι ενάντια στην παρουσία, αλλά ενάντια στην ίδια την ύπαρξη των κομμάτων!
    Οταν είχε μπει το ζήτημα, μόνο το ΚΚΕ(μ-λ) είχε διαφωνήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...