18 Αυγ 2014

Λαός χωρίς μνήμη, λαός χωρίς μέλλον !

Επίθεση στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών - Καταγγελία της ΤΟ Πειραιά του ΚΚΕ

Σε βανδαλισμούς, με συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής και σβάστικες, προχώρησαν άγνωστοι στις εγκαταστάσεις του 14ου και 15ου Γυμνασίου Πειραιά, όπου συστεγάζεται και το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες διέρρηξαν το σχολικό συγκρότημα και αφαίρεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ προκάλεσαν μικροζημιές και έγραψαν συνθήματα στις αίθουσες του σχολείου.

Ανακοίνωση της ΤΟ Πειραιά του ΚΚΕ

Τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν φασιστές στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά καταγγέλλει η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ.

«Οι ρατσιστικές αντιλήψεις και οι πρακτικές, που τις συνοδεύουν, είναι όπλο του κεφαλαίου για να διαιρεί τους εργάτες και να τους κρατά υποταγμένους και πάμφθηνους, για να μείνει στο απυρόβλητο το ίδιο το εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά τη φτώχεια και την ανεργία. Αυτές οι πρακτικές και οι αντιλήψεις πρέπει να απορριφθούν και να απομονωθούν από κάθε τίμιο εργάτη και λαϊκό άνθρωπο.

Καλούμε το λαό και τη νεολαία του Πειραιά να δώσουν απάντηση σε αυτά τα φαινόμενα με την καθημερινή τους στάση και δράση. Να δώσουν μαχητικό παρών στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από τη θηριωδία των Γερμανών ναζί και των ντόπιων συνεργατών τους, πολιτικών προγόνων των χρυσαυγιτών, στο Μπλόκο της Κοκκινιάς. 

Γιατί λαός χωρίς μνήμη είναι λαός χωρίς μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...