18 Ιουν 2015

Μπα ;;;

Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα ανά 15 μέρες είναι οι περιοριστικοί όροι που επέβαλε στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ανακριτής Διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απολογήθηκε επί ώρες για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και για τις κατηγορίες: 

ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση,
ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης,
ηθική αυτουργία σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο,
ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα και απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση.

Μπα ;;;
Λέτε ;;;
 

2 σχόλια:

  1. Ελλάδα τα θαύματα, ούτε τρεις μέρες δεν κρατάνε:

    Με δήλωσή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει γνωστό ότι παραμένει πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημαίνοντας ότι η απόφαση του εισαγγελέα δεν έχει καμία επίπτωση για την ομάδα.
    http://www.sportday.gr/%CE%9D%CE%95%CE%91/81400/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82:-%C2%AB%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82%C2%BB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TRASH: Σωστά μιλάς ...

    Έτσι είναι ...

    Και μετά, λέμε γιατί ο κόσμος ψηφίζει αστικά και οπορτουνιστικά κόμματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...