12 Ιουλ 2017

Η ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ και Τσακνή !

Το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ εφηύρε «σύμπλευση των κομμάτων» κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το Κυπριακό. 

Κι αν αυτή η σύμπλευση ισχύει για την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, σίγουρα δεν ισχύει αυτό για το ΚΚΕ. 

Δεν μπορεί να μην είδανε στην ΕΡΤ την τοποθέτηση του Δ. Κουτσούμπα στη Βουλή - πλάνα της οποίας άλλωστε είχαν στο δελτίο - που αναφέρθηκε στο ότι η πορεία των διαπραγματεύσεων ήταν από την αρχή ναρκοθετημένη, αφού είχε ως βάση ένα σχέδιο (κοινή δήλωση Αναστασιάδη - Ερογλου για δύο συνιστώντα κράτη) διχοτομικής έμπνευσης. 

Δεν μπορεί να μην είδαν την κριτική του ΚΚΕ στην κυβέρνηση για το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε, την κριτική στην κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, που αντιμετωπίζουν το Κυπριακό στο πλαίσιο των ευρωΝΑΤΟικών σχεδίων κι ανταγωνισμών στην περιοχή, που τίποτα καλό δεν φέρνουν για τον κυπριακό λαό.

Οπως δεν έφερε τίποτε και η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, την οποία όλα τα κόμματα, πλην ΚΚΕ, είχαν κάνει σημαία τους. 

Δεν μπορεί να μην είδαν την πρόταση του ΚΚΕ για την επίλυση του Κυπριακού, που βασίζεται στην ύπαρξη ενός ενιαίου κράτους, όπου ο κυπριακός λαός - Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι - θα είναι κυρίαρχος και απαλλαγμένος από ιμπεριαλιστικές δεσμεύσεις. 

Από πού κι ως πού «σύμπλευση» λοιπόν; 

Αλλά έτσι είναι. 

Όταν η πρεμούρα σου είναι να εξωραΐσεις την κυβερνητική πολιτική, ανακαλύπτεις πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...