2 Ιαν 2014

ΚΚΕ: Σχόλιο για την έναρξη της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ


Σε σχόλιο για την έναρξη της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ το γραφείο τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ υπογραμμίζει:

«Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης για την ελληνική προεδρία δεν αφορούν την ικανοποίηση σύγχρονων λαϊκών αναγκών, γιατί αυτές δεν μπορούν να συνυπάρξουν με την υπεράσπιση των συμφερόντων των μονοπωλίων που υπηρετεί η ΕΕ.

Οι στόχοι της ελληνικής κυβέρνησης και οποιασδήποτε κυβέρνησης εντός των τειχών της ΕΕ, ταυτίζονται με τους αντιλαϊκούς στόχους της ΕΕ η οποία από 1/1/2014 ξεκίνησε τη μόνιμη επιτήρηση των χωρών της, με μνημόνια διαρκείας σε βάρος των λαών.

Σήμερα προβάλλει όλο και περισσότερο η αναγκαιότητα αποδέσμευσης από την ΕΕ με την επιλογή κάθε λαού από τα κράτη – μέλη της.»


2 σχόλια:

  1. Το θέμα δεν είναι (μόνο) η Προεδρία της ΕΕ, αλλά κυρίως η Προεδρία της ... χώρας μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Ναι σιγουρα, αλλα το θεμα του αρθρου του ...902 ειναι για τη προεδρια της Ελλαδας στην ΕΕ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...