21 Φεβ 2014

Αθεράπευτα ψεύτες οι ΣΥΡΙΖΑιοι!


UPDATE: Σχόλιο του 902.gr για το ίδιο θέμα 

Πως το λένε; Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο χειρότερα για τη πραγματικότητα… Ακριβώς έτσι! 

Η σημερινή «Αυγή» όχι μόνο επιμένει να αναπαράγει το ψευδές, ανυπόστατο και προβοκατόρικο δημοσίευμα του «Epirusgate» που δημοσίευσε και το (ψ)left.gr αλλά προσθέτει και νέες, μυθιστορηματικές πινελιές!!

 
Θαυμάστε δημοσιογραφία:

«Διασταυρωμένες πληροφορίες … η σχετική ανακοίνωση διάψευσης των διαγραφών της Τομεακής Επιτροπής Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας … αρκείται στο να κάνει λόγο για «συκοφαντίες» και «προβοκάτσια», χωρίς να διαψεύδει ρητά την είδηση. Επιπλέον εντύπωση προκαλεί πως δεν υπήρξε ανακοίνωση της ίδιας της οργάνωσης, δηλαδή της κομματικής οργάνωσης Κόνιτσας…. Σημειώνεται, δε ότι ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, είχε επισκεφτεί την πόλη των Ιωαννίνων στις αρχές Φεβρουαρίου και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παρενέβη προσωπικά στη διένεξη της κομματικής οργάνωσης της Κόνιτσας.»

Πόσα ψέματα μπορούν να χωρέσουν σε τόσες λίγες γραμμές;; Οι τύποι είναι ψεύτες με πατέντα. Εγώ δεν θα βάλω κάποιο δικό μου σχόλιο, η καλύτερη απάντηση έχει δοθεί ήδη από την ΚΟ Κόνιτσας του ΚΚΕ: 

«Οι βρωμιές και οι προβοκάτσιες, που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, είναι ο κρυφός πόθος όσων έχουν ταχθεί απέναντι στο ΚΚΕ. Όσων ονειρεύονται συνεργασίες του ΚΚΕ, επιζήμιες για το λαό, για να σώσουν το καπιταλιστικό σύστημα από την κρίση του.

Σύσσωμη η ΚΟ Κόνιτσας του ΚΚΕ, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, θα δώσουν τη μάχη για ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, στην Περιφέρεια Ηπείρου και στο Δήμο Κόνιτσας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάκη Σδούκο.


Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα για τις μεθόδους που αξιοποιούν κάποιοι για να επιτεθούν στο ΚΚΕ και να απαντήσουν στις προβοκάτσιες, τα ψέματα και τη συκοφαντία, στηρίζοντας παντού το ΚΚΕ»

2 σχόλια:

  1. Ψεύτες ;

    Μπα ...

    Απλά, ... ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήταν αρχές της δεκαετίας του 90'...τότε, σε διάφορα χωριά του Κιλκίς,κυκλοφορούσαν διάφοροι μεγαλοπασόκοι με τον Ρίζο στη μασχάλη (στην κυριολεξία) και πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι σε ηλικιωμένους κυρίως ψηφοφόρους του ΚΚΕ και τους έλεγαν για μυστική "συμφωνία" για να μην ξαναέρθει η δεξιά....τουλάχιστον δύο από αυτούς,είναι φανατικότεροι νεοπασόκοι ακόμα περισσότερο κι από τον πρόεδρό τους....και τα χούγια δεν άλλαξαν...απλά τώρα επιστράτευσαν και το διαδίκτυο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...