1 Μαΐ 2014

Web radio 902.gr. Ξεκινάμε!

Από σήμερα, Πρωτομαγιά, στο ειδησεογραφικό πόρταλ του ΚΚΕ, το «902.gr», ανοίγουμε μια νέα σελίδα στην ενημέρωση με τη λειτουργία του Web Radio.

Από τις 9 το πρωί, μέσα από ειδικό σύνδεσμο στο πάνω μέρος της σελίδας μας, μπορείτε να ακούτε τις εκπομπές του Web Radio και να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμά του.

Επιλέγουμε να κάνουμε την επίσημη «πρώτη» σήμερα, Πρωτομαγιά, ημέρα των εργατών όλου του κόσμου, ακριβώς γιατί το Web Radio και το πόρταλ «902.gr» δίνουν με όλες τους τις δυνάμεις τη μάχη της ενημέρωσης από τη σκοπιά των συμφερόντων των εργαζομένων, της νεολαίας, των λαϊκών στρωμάτων, τη μάχη της προβολής και εκλαΐκευσης της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ.

Σήμερα, το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στην εργατιά και την απεργία της 1ης Μάη.

Από τις 9 το πρωί «εκπέμπουμε» στον παλμό των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, με ανταποκρίσεις και ρεπορτάζ από τις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας καθώς και από τις συγκεντρώσεις και άλλες πρωτοβουλίες που προγραμματίζονται σε άλλες χώρες. 

Ακολουθούν στις 11.30 π.μ. ιστορικό αφιέρωμα στην Εργατική Πρωτομαγιά, στις 13.00 αφιέρωμα στα 105 χρόνια από τη γέννηση του Γιάννη Ρίτσου και στις 14.00 αφιέρωμα στην Πρωτομαγιά του '36 και τον «Επιτάφιο» του Γ. Ρίτσου. 

Στις 18.00 συνεχίζεται η ενημέρωση, με νέα ρεπορτάζ από τις απεργιακές συγκεντρώσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Επίσης, από την Παρασκευή 2 Μάη θα υπάρχει ειδικό σημείο στο «902.gr» στο οποίο θα βρίσκονται οι εκπομπές που έχουν ήδη μεταδοθεί, ώστε να μπορεί κανείς να τις ακούσει ανά πάσα στιγμή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...