1 Νοε 2014

Εσείς νομοσχέδια ; Έ, εμείς, τη δουλειά μας !

Με αισιοδοξία για την υπερκάλυψη των στόχων μας
 
Πάνω από 1.000 ευρώ μέσα σε 5 μέρες συγκέντρωσε για το ΚΚΕ η ΤΟ ΑΣΟΕΕ της ΚΝΕ
Το ΚΚΕ, το τιμημένο Κόμμα της εργατικής τάξης, δε θα καταφέρουν να το βάλουν στο χέρι όσα νομοσχέδια και να βγάλουν, γιατί έχει βαθιές ρίζες στην εργατική τάξη και το λαό, φτιαγμένες από τις αμέτρητες θυσίες του, από την ανιδιοτελή προσφορά των μελών του στους καθημερινούς αγώνες.

Ως απάντηση στο νόμο για τα οικονομικά των κομμάτων, που, από τη μια, νομιμοποιεί τη σύνδεση των κομμάτων με τους επιχειρηματίες, από την άλλη, θέλει να φακελώσει τον εργάτη, τον άνεργο, τον κάθε μεροκαματιάρη που από το υστέρημά του θέλει να ενισχύσει το ΚΚΕ, η Τομεακή Οργάνωση ΑΣΟΕΕ της ΚΝΕ μέσα σε, μόλις, 5 μέρες κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 1.000 ευρώ και να τα προσφέρει στο Κόμμα μας!

«Αυτές τις 5 μέρες απευθυνθήκαμε πλατιά με το κουπόνι στο χέρι. Στους συμφοιτητές μας στα αμφιθέατρα της σχολής, στους μεροκαματιάρηδες γονείς μας, οργώσαμε τις γειτονιές, τις πλατείες, τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ. Σε αυτήν την προσπάθεια, δεκάδες νέοι, εργαζόμενοι, άνεργοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι δεσμοί του Κόμματος με την εργατική τάξη είναι ισχυροί και αυτό, όσο και αν προσπαθούν, όσους νόμους και να περάσουν, δε θα επιτρέψουμε να αλλάξει.

Μπολιασμένοι με την αισιοδοξία από την ανταπόκριση που βρήκε η προσπάθειά μας και με πίστη στο δίκιο του σκοπού μας, συνεχίζουμε μέχρι την υπερκάλυψη των στόχων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...