26 Σεπ 2015

Λαϊκή Επιτροπή 5ου-6ου διαμερίσματος - Έμπρακτη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες

Την έμπρακτη αλληλεγγύη της στους πρόσφυγες εκφράζει η Λαϊκή Επιτροπή παίρνοντας την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει και να παραδώσει άμεσα ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες, παιδικά είδη, πάνες, χαρτιά υγείας  και τρόφιμα όπως (γάλα, βρεφικές κρέμες, νερό, παξιμάδια,χυμούς, κρουασάν και μπισκότα).

 
Τα συγκεντρώνουμε στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων - Κυψέλης 
(Πατησίων 252, Πλ. Κολιάτσου)
 
  • Κυριακή 27/09/2015 10:00 -13:00
  • Τετάρτη 30/09/2015 18:00 - 20:30
  • Πέμπτη 01/09/2015 18:00 - 20:30

Καλούμε τις λαϊκές οικογένειες τις περιοχής που ανησυχούν για το μέλλον των παιδιών τους να εκφράσουν έμπρακτα και με πολύμορφο τρόπο την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες, απομονώνοντας το ρατσιστικό δηλητήριο που καλλιεργείται, τα φαινόμενα εκμετάλλευσης εις βάρος των ξεριζωμένων.

 
ΝΑΤΟ - Βρυξέλλες φονιάδες των λαών, κάτω η νέα τάξη των ιμπεριαλιστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...