10 Σεπ 2015

Που τα λένε αυτά ...

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας νέος άνθρωπος όπως είναι ο μεσιές Αλ. Τσίπρας, μπορεί να λέει τόσα και τέτοια παραμύθια ...

Να μπορεί να λέει τέτοιες μπαρούφες ...

Να μας κοροϊδεύει μέσα στα ... μούτρα μας !

Νισάφι πια ...

Διαβάστε ...

Και ... φρίξτε !

«Πιστέψαμε ότι η δύναμη του δίκιου και η πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα θα έφερνε και ένα ντόμινο πολιτικών εξελίξεων στην Ευρώπη. Σε αυτό διαψευστήκαμε».

Αυτό υποστήριξε προχτές ο Αλ. Τσίπρας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη. 

Ευγενικοί μέχρι πέραν του δέοντος εκεί στον "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ", σχολιάζουν τις παραπάνω ανοησίες του μεσιέ Τσίπρα, (με τίτλο "Διαψεύσεις ..." ως εξής:

Δεν έκανε αυτοκριτική, όπως είπε.
Κήρυγμα υποταγής και μοιρολατρίας στο λαό έκανε. 
Μόνο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν πάλεψε ποτέ με σημαία της το δίκιο του λαού, ούτε κάλεσε το λαό να παλέψει με σημαία το δίκιο του. 

Απεναντίας, με σημαία της τα συμφέροντα του κεφαλαίου διαπραγματεύτηκε στην ΕΕ, κάτω απ' αυτήν τη σημαία, την εχθρική για το λαό, τον κάλεσε να αγωνιστεί. 
Κι απέσπασε για το κεφάλαιο ό,τι μπορούσε να αποσπάσει, δεδομένων των συνθηκών στην ΕΕ, των ανταγωνισμών και αντιθέσεων, της ισχύος των καπιταλιστικών κρατών που τη συνθέτουν κ.λπ. 

Το δίκιο του λαού δεν βγήκε ακόμα στο προσκήνιο. 
Οταν βγει δεν θα διαψευστεί. 
Αυτό που διαψεύστηκε παταγωδώς ήταν η αυταπάτη που καλλιέργησαν συνειδητά στο λαό ότι μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή λύση μέσα στο αντιλαϊκό πλαίσιο του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης και της ΕΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...