19 Μαΐ 2014

Τον παπαγάλο κι αν τον πλένεις...

 

Η επόμενη μέρα των εκλογών (των όποιων εκλογών) πάντα είχε ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον για εμένα...Η προσπάθεια των γνωστών παπαγάλων να ερμηνεύσουν τα νούμερα των κομμάτων και ειδικά του ΚΚΕ ,όπως και να το κάνεις είναι ένα γεγονός που στην καλύτερη περίπτωση προσφέρει γέλιο,στην χειρότερη χαλασμένο στομάχι....αυτή τη φορά κάποιοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους...ποτέ δεν περίμενα ότι μερικοί μερικοί θα κατάφερναν να χώσουν ακόμα και τις τρίχες από τα αυτιά τους μέσα στον βόθρο,με έναν και μόνο στόχο...την υποβάθμιση του εκλογικού αποτελέσματος του ΚΚΕ...τι να πρωτογράψει κανείς...την φιλότιμη προσπάθεια της μεγαλομπεμπέκας του μεγκαλίσιους να συγκρίνει το ποσοστό της ΛΑΣΥ στην περιφέρεια Αττικής με το 2010 (ενώ σε όλους τους υπόλοιπους οι συγκρίσεις ήταν με το 12);την εντελώς αναμενόμενη κλανιά του παπούλια στην εφημερίδα των "συντακτών";;;ή την τρομερή ανακάλυψη για "μαύρισμα" μίας από τους "celebrities" (!!!!!) των εκλογών με το όνομα Λίλα Καφαντάρη από την iefimerida;;;εμένα, αυθεντία στα μαθηματικά δεν με λες,αλλά το χθεσινό  8,02 της υποψηφιότητας Καφαντάρη, σε σχέση με το 2,73 των εκλογών του 12 μάλλον σε υπερδιπλασιασμό μου κάνει,σίγουρα πάντως ακόμα και με το 9,04 του 2010 μαύρισμα δεν το λές...τί να πρωτοβάλλει κανείς σε ένα κείμενο...πραγματικά οι "ζωγραφιές" δεν έχουν τέλος....
   στο μεταξάουα ούτε ένας από αυτούς τους ξερόλες δεν μπήκε στον κόπο (ή καλύτερα έκανε γαργάρα) να δεί κάποιους αριθμούς...το ποσοστό πχ που προκύπτει από τις περιφέρειες για τα κόμματα που είχαν ψηφοδέλτια σε αυτές....απλή πρόσθεση και διαίρεση είναι αλλά δε γαμείς...ή ακόμα καλύτερα κανείς δεν μπήκε στον κόπο (ή καλύτερα έκανε γαργάρα) να βάλει συγκρίσεις στα ίδια εκλογικά τμήματα ανάμεσα στις δύο εκλογές για να διαπιστώσει αν υπάρχουν "κέρδη" ή "ζημιές"...εγώ το έκανα και γέλασα πολύ....απλό είναι...όχι βολικό όμως για κάποιους.
    τεσπα...άκρη με τα πτηνά δεν βγάζεις,αλλά να μην νομίζουν ότι απευθύνονται σε μαμελούκους...την δουλειά μας εμείς...έχουμε πολύ τρέξιμο μέχρι την άλλη Κυριακή...


2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΤΑΞΤΕ : http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64009688

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι κι αν κάνουν, πουν, γράψουν, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, την ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ δεν μπορούν να την διαγράψουν ή να την ... στραμπουλήξουν !

    Το ΚΚΕ, στις περιφερειακές εκλογές, πήρε 498.143 ψήφους !

    Ας το συγκρίνουν αυτό, ΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ !

    Συνεχίζουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...