30 Ιαν 2015

Ο χορός (των απολύσεων) καλά κρατεί !

Για να δούμε ...

Θα δούμε καμιά ... αριστερή παρέμβαση ;

Διαβάστε :

Ως «ξαφνικό θάνατο», για τον «Ευαγγελισμό», χαρακτηρίζει η 5μελής Επιτροπή ΕΙΝΑΠ του «Ευαγγελισμού» την απόλυση 50 ειδικευόμενων γιατρών, από τους 60 που είναι σε παράταση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η απόλυση έρχεται ως υλοποίηση της Υπουργικής Απόφασης της 14ης Γενάρη του 2015, της προηγούμενης κυβέρνησης. 

Στην ανακοίνωσή της η 5μελής Επιτροπή του «Ευαγγελισμού» σημειώνει: 

«Στα ήδη οξύτατα προβλήματα του νοσοκομείου που είναι σε όλους γνωστά (έλλειψη προσωπικού όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, ανεπαρκέστατη επιχορήγηση, χαράτσωμα των ασθενών κλπ.) προστέθηκε από χθες νέος βαρύς βραχνάς.

Οι ελλείψεις σε μόνιμους γιατρούς είναι πάνω από 120 και σε ειδικευόμενους πάνω από 80.

Με την Υπουργική Απόφαση της 14/1/15 της προηγούμενης κυβέρνησης απολύονται ξαφνικά 50 ειδικευόμενοι γιατροί από τους 60 που είναι σε παράταση. Αιφνιδίως αδυνατούν να λειτουργήσουν πολλές κλινικές.

Στα οξυμένα προβλήματα που ζητούν λύσεις υπάρχει αμεσότατη ανάγκη κάλυψης του νοσοκομείου με ειδικευόμενους.

Η νέα κυβέρνηση καλείται με επείγοντα τρόπο να λύσει το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...