2 Μαΐ 2015

Ξέρεις τι να το κάνεις το ... δάχτυλο ;

Συμφωνία μέχρι τη Δευτέρα με τους δανειστές επιδιώκει η κυβέρνηση, στα παζάρια που συνεχίζονται στο λεγόμενο «Brussels Group».

Το γεγονός, εξάλλου, ότι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε στο Bloomberg πως πλέον γίνονται «σοβαρές συζητήσεις» για το ελληνικό ζήτημα, προϊδεάζει για μια ακόμα «βαριά» συμφωνία για το λαό.

Ο ίδιος πάντως φρόντισε να αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με τη διαπραγμάτευση.

Τα αποτελέσματα των συζητήσεων στις Βρυξέλλες θα μεταφερθούν στο Euro Working Group και στη συνέχεια στο Γιούρογκρουπ που θα γίνει στις 11 Μάη.
____________

Όχι τίποτα άλλο, αλλά θυμάται κανείς τι μας έλεγε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 25 του Γενάρη ;

Να θυμήσουμε ;
- Θα τους χορέψουν ... πεντοζάλι !
- Δεν θα υποκύψουν στους ξένους τοκογλύφους !
- Θα διαγράψουν το χρέος, όχι στο Μνημόνιο, όχι στις δανειακές συμβάσεις των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ !
- Οι Έλληνες θα νιώθουν υπερηφάνεια ! 

Ειδικά αυτό το τελευταίο, πολύ θα το ... νιώθουν οι Έλληνες, κυρίως όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας τον ... κουστουμάτο Ντάισεμπλουμ, να μας κουνάει το δάχτυλο !

Ε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...