4 Μαΐ 2015

Το ΠΣΕ στη Μόσχα

Το ΠΣΕ στη Μόσχα για τις εκδηλώσεις των 70 χρόνων της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών

Στη Μόσχα θα βρεθεί από τις 6-10 Μάη πολυμελής αντιπροσωπεία του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης (ΠΣΕ), μετά από πρόσκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρώσικης Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ)

Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από αντιπροσώπους από τη Βραζιλία, την Ελλάδα, την Ινδία, τις ΗΠΑ, την Πορτογαλία και τη Νότια Αφρική.

Το ΚΚΡΟ πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει αντιπροσωπείες του ΠΣΕ, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών (ΠΟΔΝ), της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ), της Παγκόσμιας Δημοκρατικής Ομοσπονδίας Γυναικών (ΠΔΟΓ) και της Διεθνούς Ένωσης Δημοκρατικών Νομικών, για να τιμήσουν την επέτειο της Νίκης των Λαών κατά του φασισμού και να συμμετέχουν σε διάσκεψη με θέμα: «1945-2015, 70 χρόνια αγώνων, διδάγματα και προκλήσεις», στην οποία θα μιλήσει και ο πρόεδρος του ΚΚΡΟ Γκενάντι Ζουγκάνοφ.

Στις αντιπροσωπείες θα συμμετέχουν ως επικεφαλής οι πρόεδροι και γενικοί γραμματείς τους, ανάμεσά τους ο Θανάσης Παφίλης, γγ του ΠΣΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Στη διάρκεια της παραμονής τους στη Μόσχα, οι διεθνείς αντιιμπεριαλιστικές οργανώσεις θα συναντηθούν ξεχωριστά με τα αντίστοιχα κινήματα και οργανώσεις της Ρωσίας, ενώ θα λάβουν μέρος, ως καλεσμένοι του ΚΚΡΟ, και στις κεντρικές εορταστικές εκδηλώσεις την 9 Μάη, μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.

3 σχόλια:

  1. Τώρα εμένα γιατί μου κάθετε γ@μώτο μου... ο πρόεδρος του ΚΚΡΟ Γκενάντι Ζουγκάνοφ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσκληση απ' αλλού δεν ΥΠΗΡΧΕ ?

      Διαγραφή
    2. Δεν έχεις και άδικο ...

      Μόνο, αν θες, κάνε μου τη χάρη, και κράτα καμιά πισινί ...

      Ας παρακολουθούμε με προσοχή τις εξελίξεις ...

      Στο ερώτημα: Υπάρχει πρόσκληση στον ... Τσίπρα από τον ... Πούτιν !!!
      (δηλώθηκε ότι θα πάει)

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...