26 Μαΐ 2015

Πολεμικά παιγχνίδια

Χωρίς αποτέλεσμα έληξε και η νέα συνάντηση που είχαν σήμερα Τρίτη, στα Σκόπια, οι αρχηγοί των τεσσάρων μεγαλύτερων κομμάτων της ΠΓΔΜ, σχετικά με την πολιτική κρίση που ταλανίζει τη χώρα.

Στη σημερινή συνάντηση, η οποία ήταν η τρίτη στη σειρά το τελευταίο διάστημα, μετείχαν οι αρχηγοί του κυβερνώντος VMRO-DPMNE Νίκολα Γκρούεφσκι, της αντιπολιτευόμενης Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης (SDSM) Ζόραν Ζάεβ, του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI Αλί Αχμέτι και του αντιπολιτευόμενου Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανών (DPA) Μεντούχ Θάτσι, ενώ παρόντες ήταν και οι πρέσβεις των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα Σκόπια.

Οι προηγούμενες δύο συναντήσεις των αρχηγών των τεσσάρων μεγαλύτερων κομμάτων της ΠΓΔΜ πραγματοποιήθηκαν, στις 14 και 18 Μάη, στα Σκόπια, χωρίς να προκύψει κανένα αποτέλεσμα.

Ύστερα από αυτές, οι Γκρούεφσκι και Ζάεβ είχαν, στις 19 και 20 Μάη, στο Στρασβούργο, μαραθώνιες συναντήσεις με τον επίτροπο αρμόδιο για τη Διεύρυνση της ΕΕ, Γιοχάνες Χαν και με ευρωβουλευτές που έχουν αναλάβει ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την εξεύρεση λύσης στην πολιτική κρίση στην ΠΓΔΜ, χωρίς πάλι να σημειωθεί κάποια πρόοδος.

Όπως έγινε γνωστό, οι αρχηγοί των τεσσάρων μεγαλύτερων κομμάτων θα έχουν νέα συνάντηση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

2 σχόλια:

  1. Ωραιο Site!!! εχω και εγω ενα blog που αφορα τις Ομορφιες της Μεσσηνιας! θα χαρω πολυ να μπειτε και γιατι οχι να σχολιασετε!!! www.messinia1234.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλίας Γεωργόπουλος: Θα σε επισκετούμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...