1 Σεπ 2015

Τα λόγια είναι περιττά ...

Το θυμάστε το σύνθημα του Τσίπρα "Στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν";
Έ, αυτό, ... άλλαξε λίγο !






Τους ξέρουμε και τους ... "άλλους" !
Έχουν πλέον ... παρελθόν !





Κατάλαβες Φίλε ψηφοφόρε ;

Τους δοκίμασες ...
Τους έμαθες ...


Εντάξει ;

12 σχόλια:

  1. Ποιες νέες νατοΐκές βάσεις φυτεύτηκαν επί Καμένου στο Αγαίο ρε παιδιά; Έτσι για να έχουμε καλό ερώτημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτες που παζαρευε στη καρπαθο και τα λαφαζανακια ειχαν καταπιει τη γλωσσα τους....απαντηθηκε το ερωτημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι επαρκώς. Από τη μια πλευρά είναι η Κρήτη (βάση ολόκληρη από μόνη της) και από την άλλη πλευρά η τεράστια Τουρκία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ. Τι θα εξυπηρετούσε μια ακόμη βάση στην Κάρπαθο; Με ποιους την παζαρεύανε και για ποιο λόγο; Για δώσε κανένα στοιχείο μιας και είσαι σίγουρος, απ' ότι φαίνεται...

      Διαγραφή
  3. Οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις, στην Ελλάδα και στην Τουρκία, ένα στόχο έχουν.

    Την στρατιωτική παρουσία των ΕΠΑ στην ευρύτερη περιοχή της λεγόμενης Μέσης Ανατολής και φυσικά να αποτελεί φόβητρο για τη Ρωσσία !

    Τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν καταλαβαίνεις Γιάννη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ερώτημα είναι σαφές. Φτιάχτηκε πουθενά καμία βάση του ΝΑΤΟ επί της τελευταίας κυβέρνησης; Και τι χρειάζεται ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ βάση στην Κάρπαθο αφού τα συμφέροντα των ΕΠΑ (η δημοτική της κακιάς ώρας σας έφαγε, τρομάρα σας!) μια χαρά εξυπηρετούνται από τις ήδη υπάρχουσες βάσεις σε Ελλάδα και Τουρκία; Δε ρώτησα γενικά τι χρειάζονται οι βάσεις του ΝΑΤΟ στην περιοχή για να μου γράψεις έκθεση ιδεών. Μάλλον εσύ ΠΑΛΙ δεν κατάλαβες τι ΑΚΡΙΒΩΣ ρώτησα αλλά βιάζεσαι να απαντήσεις.

      Διαγραφή
    2. Τρολλάρεις ασταμάτητα, βασιζόμενος στην έμφυτη ευγένεια τουλάχιστον τη δική μου.

      Δεν άκουσες ...
      Δεν είδες ...
      Δεν έμαθες ...

      υ.γ.: Ως και η δημοτική σου φταίει τώρα ;;; Εσένα πάλι σε έφαγαν οι ... εξυπναδούλες. Τουλάχιστον βγάζοντας τα απωθημένα σου σε βάρος μας και σε βάρος του ΚΚΕ, σου κάθεται πιο ... ελαφρύ ΚΑΙ το τρίτο Μνημόνιο;;;
      Αν ναι, καλώς ...

      Διαγραφή
    3. Παρά την "έμφυτη ευγένεια" σου με κατηγορείς ότι "τρολλάρω" γιατί προφανώς δεν είσαι σε θέση να δεχτείς κριτική. Τι "είδα, άκουσα, έμαθα"; Νατοϊκές βάσεις να "φυτεύονται" στο Αιγαίο; Αν δεις κανέναν που να τις είδε να μου τον δείξεις κι εμένα.
      υ.γ. Η εμμονή να λέτε ΕΠΑ αυτό που όλος ο κόσμος στην καθομιλουμένη ονομάζει και ξέρει ως ΗΠΑ δείχνει πόσο εκτός πραγματικότητας είσαστε και πόσο λίγο σας ενδιαφέρει στην πραγματικότητα αν ο πολύς κόσμος καταλαβαίνει τι λέτε. Ονομάζεις και "απωθημένα" την κριτική στο ΚΚΕ μάλλον γιατί εσύ έχεις απωθημένα εναντίον όσων ασκούν την κριτική αυτή. Καταλάβετέ το: χωρίς αυτοκριτική και γενναίες αποφάσεις είσαστε καταδικασμένοι.

      Διαγραφή
    4. Όχι φίλε μου, δεν μου προκαλείς ούτε θυμό ούτε εκνευρισμό ...

      Γέλιο μου προκαλείς ...
      Γέλιο ...

      Διαγραφή
    5. Χαίρομαι που διασκεδάζεις, κι εγώ το ίδιο. Καλό θα είναι όμως να μην απαντάς αν δεν ξέρεις ή δεν καταλαβαίνεις τι ρωτάει ο άλλος, έτσι για να μη χάνουμε την ώρα μας.

      Διαγραφή
  4. έγινε ή δεν έγινε η δήλωση του υπουργού άμυνας για δημιουργία νέας βάσης στην κάρπαθο; η απάντηση είναι ένα τεράστιο ΕΓΙΝΕ.μια απλή αναζήτηση θα το επιβεβαιώσει.ακόμα και στην βουλή όταν το ανέφεραν οι βουλευτές του ΚΚΕ,ο πρωτοκλασάτος υπουργός της πλέον ανέκδοτο κυβέρνησης όλων των εποχών παγκοσμίως,απάντησε με το γνωστό ύφος "τρεις λαλούν και δυό χορεύουν"...το ότι δεν έγινε δεν αναιρεί ούτε τις δηλώσεις,ούτε τις προθέσεις παρόλες τις "αποστάσεις" που προσπάθησαν να κρατήσουν μερικοί μερικοί πόντικες πριν πηδήξουν από το καράβι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα ο άλλος κάνει πως δεν καταλαβαίνει ...

      Ό,τι κι αν του πεις ...

      Διαγραφή
    2. Από ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ για ΜΙΑ ΒΑΣΗ στην Κάρπαθο πήγαμε στο "φυτεύονται βάσεις στο Αιγαίο". Ο συντάκτης εμφανώς βιαζόταν να γράψει κάτι στα γρήγορα για να τονίσει τη "συνενοχή" Λαφαζάνη και έγραψε μια ανακρίβεια την οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί ο καθένας για να προβάλει την αναξιοπιστία του. Επίσης η συμμετοχή στο ΝΑΤΟ είναι το τελευταίο πρόβλημα για την καθημερινότητα του πολίτη. Αυτά προσπαθώ να επισημάνω μέσα από την ενοχλητική κριτική μου μήπως κάποιοι διορθώσουν κάπως την επικοινωνιακή τους τακτική. Αλλά απ' ότι φαίνεται, στου κουφού την πόρτα.....

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...