24 Αυγ 2012

OMONOIA: Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο!


Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στη ρατσιστική και αστυνομική βία γίνεται αυτή την ώρα στην πλατεία Ομονοίας με τη συμμετοχή περίπου 3.000 ατόμων.

Το συλλαλητήριο διοργανώνουν η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή».

Όλοι οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια είναι κλειστοί ενώ σταδιακά θα κλείνουν και οι δρόμοι προς το Σύνταγμα καθώς θα πραγματοποιηθεί πορεία.


Οπως διαβαζουμε  υπηρξε ενταση στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, ακόμη και πριν αυτό ξεκινήσει, καθώς οι παρευρισκόμενοι φαίνεται οτι επιτέθηκαν σε κάποιον πολίτη επειδή έμοιαζε με... Χρυσαυγίτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν σε έναν άνδρα επειδή είχε ξυρισμένο κεφάλι και φορούσε μαύρη μπλούζα. Αυτά τα χαρακτηριστικά τον έκαναν σύμφωνα με παρευρισκόμενους να μοιάζει με μέλος της Χρυσής Αυγής.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε για να εκφραστούν διαμαρτυρίες για τα περιστατικά ρατσιστικής και αστυνομικής βίας.


2 σχόλια:

  1. Γενικά, οι αντιρατσιστικές εκδηλώσεις, ΠΡΕΠΕΙ να πολλαπλασιαστούν.

    Σε όλη την χώρα !

    Αλλιώς, θα ξυπνήσουμε κάποιο πρωί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Ναι,ειναι απαραιτητο να σταθουμε διπλα στους μεταναστες γιατι δεν προκειται μονο για αυτους! Το συστημα ισως φαινεται τωρα οτι εχει στο σκοπευτρο κυριως αυτους, αλλα παραλληλα ετοιμαζει και γι ολους, οσους δεν εχει αναγκη, επιθεσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...