14 Ιουλ 2012

Ομως το ΔΝΤ δεν φεύγει με...κατάρες!



Σημερα διαβαζουμε οτι ο Σταμάτης Κραουνάκης ..''ξεσπασε'' και τα εβαλε με τις κυβερνήσεις που είχε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα, ενώ προτρέπει το ΔΝΤ να φύγει από την Αθήνα και να πάει στο διάολο. 

Μακαρι να γινοταν να...φευγε οχι μονο το ΔΝΤ, ετσι, αλλα και πολλοι απο τις κυβερνησεις αυτες, που ευθυνονται για τη σημερινη κατασταση, αλλα δυστυχως τετοια πραγματα, οπως ξερουμε, δεν γινονται με....καταρες!

Να πω, επισης, οτι παντα εχω την ιδια απορια, οταν διαβαζω για τετοιου ειδους ..ξεσπασματα καλλιτεχων, οι οποιοι λες και ζουν σε αλλο πλανητη, ολο αυτο το διαστημα που οι κυβερνησεις αυτες υπογραφουν ξεδιαντροπα μνημονια επι...μνημονιων και ..εξιστανται οταν ειναι ηδη αργα!


Γιατι για οσους ειναι στα πραγματα, ειναι υπερβολικα πολλοι οι μηνες αυτοι που η ζωη του μεσου Ελληνα εχει παρει απελπιστικα τη κατιουσα με την ανεργια να ειναι ο μεγαλυτερος εφιαλτης και τις...αυτοκτονιες να εχουν γινει ενα θεμα που η ανατριχιαστικη συχνοτητα τους εφτασε στο σημειο να μην..συγκλονιζει, πια, οπως θα επρεπε!
Ακομα και η...αυτοχειρια, ομως συνηθιζεται, στον καπιταλισμο, που στα 2012, μονο αδιεξοδα, προσφερει, πια, σε παγκοσμιο επιπεδο!

Ο Κραουνακης, οπως διαβασα σε αρθρο, ψηφισε αυτη τη φορα ΣΥΡΙΖΑ και οχι ΚΚΕ, οπως δηλωνει οτι εκανε παλιοτερα, ενω στην συνέντευξη του στην εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο», λέει, πως  οι Έλληνες πρέπει να συνειδητοποιήσουν τη χαμένη τους δύναμη. 
Χαρακτηρίζει την Ελλάδα, «Οικόπεδο του Θεού», που έχει μετατραπεί σε ένα ξοφλημένο σκουπιδαριό.

«Καλό είναι να έχουμε συνείδηση του τι συμβαίνει και πως οι κυβερνήσεις μας, αυτές τέλος πάντων που τους έδινε ο λαός την εξουσία, κατάφεραν να μετατρέψουν αυτό το οικόπεδο του Θεού, που έχει όλα τα καλά, αυτήν την υπέροχη παραγωγική μονάδα με όλα τα ελέη, σε ένα ξοφλημένο σκουπιδαριό. Κάθε νοικοκυριό πρέπει να συνειδητοποιήσει αυτήν την χαμένη του δύναμη, που εξαγοράστηκε με ένα blue tooth και μια πιστωτική και έτσι οι ελεεινές αυτές παροχές φέρανε τα σπίτια σε αυτή την απελπισία. Αγοράσαμε ακριβά το χρήμα, αυτό έγινε. Τώρα πρέπει να αδιαφορήσουμε για την κυβέρνηση, την οποιαδήποτε. Πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε λεφτά. Ο δανεισμός διογκώνει το πρόβλημα. Να φύγει το ΔΝΤ από την Αθήνα, να πάει στον διάολο και να δούμε πως θα διαχειριστούμε τον φυσικό πλούτο μας, που είναι γεμάτη η λεμονιά μας και πάμε και παίρνουμε το κορεάτικο λεμόνι επειδή βαριόμαστε να μαζέψουμε το δικό μας».

 

3 σχόλια:

  1. Στο μεταξυ, «αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε», ήταν το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση νόμου που κατέθεσε χτες το ΚΚΕ, ζητώντας την κατάργηση των μνημονίων, του μεσοπρόθεσμου, των εφαρμοστικών νόμων και της δανειακής σύμβασης. Οπως προεκλογικά απέφευγε με σοφιστείες να πάρει θέση για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία που είχε προαναγγείλει το ΚΚΕ, έτσι και τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δε λέει κουβέντα για το πώς θα τοποθετηθεί μέσα στη Βουλή απέναντι στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ....


    http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6948145&publDate=14/7/2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό πράμα η αυτογνωσία, δεν λέω, αλλά αυτά τα χρόνια (της χολέρας; ) δεν υπάρχουν και οι διανοούμενοι που να σε εμπνεύσουν λιγουλάκι.

    Οσο για τη θέση του Σύριζα, για την πρόταση νόμου, τα σχολίασα στο μπλογκ του Αντώνη.
    (ο Ζίζεκ τι λέει επ' αυτού άραγε; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. spiral architect

    Πραγματικα που ειναι οι διανοουμενοι που με το λογο τους εμπνεουν, μενει και σ εμας η απορια...

    Για το τι λεει ο Ζίζεκ, δεν εχω ιδεα, ας ρωτησουμε τους Συριζαιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...