2 Ιουλ 2012

Τι να..(πρωτο)σχολιάσει κανείς;


1. "Παρακαλείται ο Ιατρικός Σύλλογος να διαγράψει όσους επίορκους χρυσαυγίτες ιατρούς συμμετέχουν σ αυτή τη ναζιστική κίνηση", ειδα σημερα στο twitter και οντως εφριξα βλεποντας το link. Εκει φτασαμε στην Ελλαδα;  Αλλη μια ''παγκοσμια πρωτη'', στην...απαξιωση της ανθρωπιας; 

2. Εδω ο κοσμος καιγεται και αλλοι...ορύωνται για τη νεα δηλωση του Σόιμπλε, οπου φαινεται καθαρα η...«εχθρική στάση του απέναντι στη χώρα μας και στον Ελληνικό λαό..»(!) επειδη, κατα τη γνωμη καποιων, τετοια εντυπα (oπως το FOCUS, η ΒιILD κ.α) αμαυρωνουν την εικονα της Ελλαδας! Ποτε επιτελους θα συνειδητοποιησουμε οτι δεν μας φταινε τα ...ξενα αστικα εντυπα που «κανουν τη δουλεια» τους, αλλα αποκλειστικα και μονο οι δικες μας επιλογες!!


3. Δε ξερω τι λετε, εσεις, αλλα τελευταια οι Ελληνες...εφοπλιστες βαλθηκαν να ξεπερασουν τον παλιο...εαυτο τους, που δεν εδινε δεκαρα για τις ζωες των εργαζομενων στα πλοια τους!
Τα πραγματα ...αλλαζουν, αγαπητοι μου, ξεχαστε τι ισχυε, ζουμε σε νεες εποχες τωρα και φημες θελουν τον εφοπλιστη Γ. Βερνίκο να ειναι...Συριζαίος, αφου, οπως  διαβαζουμε παραμονές των τελευταίων εκλογών εθεάθη οικογενειακώς να ζητάει ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ από προεκλογικό περίπτερο του συνδυασμού, ενω διαβαζα οτι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός  Greece Debt Free (Ελλάδα Χωρίς Χρέος), μια πρωτοβουλια του ιδρυτη της 33χρονου Πέτρου Νομικου, της γνωστης εφοπλιστικης οικογενειας, «έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην προσπάθεια ανάπτυξης στρατηγικών που θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και μέσω του GDF προσπαθεί να ξυπνήσει - όπως λέει - τον πατριωτισμό των Ελλήνων και όσων αγαπούν την Ελλάδα!.... »

4. Πανω απ ολα, ομως, με ανησυχει η πορεια της υγειας του ...πρωθυπουργου (μας;) μετα ακομη πιο...δυσαρεστα νεα απο την..Ελληνοφρενεια!






9 σχόλια:

  1. Σχετικα με το νουμερο 4,τα θεματα...υγειας του πρωθυπουργου, ακουστε ενα φοβερο ανεκδοτο απο τον αειμνηστο Καρακατσανη, στην εκπομπη του Λαζοπουλου, (απο το 2.40´ξεκινα το ανεκδοτο)

    http://www.youtube.com/watch?v=qJ5yCxwguLs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε παιδιά πάλι αλλαγές , φανερές και κρυφές μας βάζετε σε σκέψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. efestios

    Καμμια σκεψη, φιλε efestie! Ολες οι αλλαγες μας, οπως ισως εχεις δει μεχρι τωρα, ειναι φανερες! Ετσι εκτος απο μια μικρη αλλαγη ..ντεκορ δεν υπαρχει καμμια αλλη (πολιτικη) αλλαγη, (αν αυτο εννοεις)! Eιμασταν και παραμενουμε πιστοι στις ιδεες μας.

    Kι εγω που νομιζα οτι θα μας αφηνες σχολιο σχετικα με τα γραφομενα και οχι περι της αλλαγης του..ντεκορ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιας και μπηκε το καλοκαιρι για τα καλα, ενα αφιερτωμα "βιβλιοπροτασεις" παιζει παιδια? Το #1 ειναι απαραδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kontinos

    Ολα..''παιζουν'' και θα το δουμε κι αυτο, εφοσον το βαζεις σαν προτιμηση για αφιερωμα! Aν μαλιστα εχεις, κι εσυ προτασεις για καποια καλα βιβλια, μας ενδιαφερει! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεδομενου οτι την τελευταια περιοδο εχω δοσει του κοσμου τα λεφτα για αμφιβολου ποιοτητας βιβλια, ειπα να απευθυνθω καπου που κατα πασα πιθανοτητα οι επιλογες θα ειναι καλες, οπως ηταν και του redfly σε αντιστοιχο αφιερωμα που εχει κανει στο παρελθον. Ενα βιβλιο θα προτεινω μονο, απο τα αγαπημενα μου, που δυστυχως δεν νομιζω οτι εχει μεταφραστει στα ελληνικα, οποιος διαβαζει αγγλικα η γερμανικα πρεπει να το διαβασει κατα τη γνωμη μου, "Der Tunnel",του Bernhard Kellerman.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kontinos

    Oπως ειπα θα το κοιταξουμε, αλλα αυτη τη στιγμη σου προτεινω μερικα που εχω εγω και τα κοιταζα τελευταια...

    Ray Monk: Λουντβιχ Βιττκενσταιν: Το χρεος της μεγαλοφυιας
    Luis Buñuel (Λουίς Μπουνιουέλ) "Η τελευταία πνοή"
    Ποιήματα του Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι

    Σ ευχαριστω για την προταση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά τι να (πρωτο) σχολιάσει κανείς ...

    Πάντως, σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για την Ελλάδα που "φτιάξαν" οι πολίτε της ...
    Με την ψήφο τους ...

    Οπότε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. faro

    Ναι, δυστυχως καποιοι χρησιμοποιουν το δικαιωμα της ψηφου τοσο αλογιστα, ειδικα μαλιστα οταν φερνουν στη Βουλη τετοια επικινδυνα ατομα με παρανοïκες ιδεες περι καθαροτητος της..φυλης, κλπ κλπ βλακειες! :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...