21 Ιουλ 2012

Άτιμη προπαγάνδα, βρώμικη και ανήθικη !




Ξεσπάθωσε χτες ξανά η άτιμη αστική προπαγάνδα για την υπεράσπιση του

«δικαιώματος στην εργασία»,

για το οποίο έγινε η γκανγκστερική ενέργεια από τον κρατικό μηχανισμό, Αστική Δικαιοσύνη και ΜΑΤ !

Ο πρωθυπουργός επίσης, οι αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης (να τους αναφέρουμε για να μην τους ξεχάσουμε ΠΟΤΕ - Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης), που είναι απροκάλυπτοι υπερασπιστές της κεφαλαιοκρατίας και εχθροί της εργατικής τάξης,

δήλωναν υπέρ του δικαιώματος της εργασίας !
(όπου "δικαίωμα της εργασίας", διάβαζε εργοδοτικά συμφέροντα)

Είναι όλοι αυτοί που χτύπησαν τους χαλυβουργούς για να μπουν στο εργοστάσιο οι διευθυντές και μια χούφτα απεργοσπάστες, μηχανισμός του εργοδότη, συμβάλλοντας στην επιδίωξή του να τσακίσει τους απεργούς.

Είναι όλοι αυτοί που η πολιτική τους τσακίζει το δικαίωμα στην εργασία, όταν χρηματοδοτεί επιχειρηματίες που κλείνουν τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα και τις μεταφέρουν στο εξωτερικό για να βγάλουν περισσότερα κέρδη.

Είναι όλοι αυτοί που με την πολιτική τους ενισχύουν την κερδοφορία των καπιταλιστών η οποία οδηγεί στην κρίση, στις εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις φτάνοντας τους ανέργους στην Ελλάδα στο 1.500.000.

Πού πήγε εδώ η υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία;
(αυτή η καραμέλα της προεκλογικής περιόδου;)

Πάει πολύ οι διαχειριστές της πολιτικής αύξησης των κερδών να μιλούν για δικαίωμα στη δουλειά.

Για τους καπιταλιστές νοιάζονται.
Και το χτύπημα έγινε για να σπάσουν τους απεργούς, δίνοντας στίγμα πως η κυβέρνηση προσφέρει στους επίδοξους επενδυτές ιδανικές συνθήκες ταξικής υποταγής τσακίζοντας τους εργατικούς αγώνες.

Να μην τους περάσει !

5 σχόλια:

  1. Διαβάστε τα λινκ που έβαλε ο Θοδωρής στη ανάρτησή του!!!
    (αυτά βλέπει ο σ. Τζήμερος και ... μουσικώνεται!)

    [...] Μείωση της αποζημίωσης επί των απολύσεων. Κανονικά, θα έπρεπε να καταργηθούν τελείως οι αποζημιώσεις αλλά, σε αντάλλαγμα, ο καινούργιος νόμος θεσπίζει αποζημίωση που θα πρέπει να καταβάλει ο απολυόμενος αν ο εργοδότης του αποδείξει ότι έχει υποστεί ζημιά από την συμπεριφορά τού απολυομένου. Αυτό θα πει ίση αντιμετώπιση απέναντι στον νόμο! [...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να δούμε και τέτοια μέτρα ...

      Όλα να τα περιμένει κανείς !

      Να μην ξεχνάμε ότι ο λαός μας τους ψήφισε ...

      Διαγραφή
  2. Διαβάστε επίσης μια καλή (ίσως τετριμμένη για εμάς) ανάρτηση του Κιμπουρόπουλου:
    Πώς διαλύεται τ' ατσάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλημερα φαρε! :)

    Δεν υπηρχε περιπτωση να εχανε την ευκαιρια και η..τριαδικη κυβερνηση Σαμαρα, Βενιζελου, Κουβελη να μπει στις..(μαυρες) σελιδες της ιστοριας προασπιζομενη με γκανγκστερικους τροπους το ...δικαιωμα στη εργασία, δλδ. τα εργοδοτικά συμφέροντα..Για τα συμφεροντα των εργατων, δεν γινεται βεβαια λογος και οι μονοι που τα υπερασπιζονται αυτη τη στιγμη οργανωμενα ειναι οι χαλυβουργοι, οσο και να μη θελουν να το δουν τα ΜΜΕ και αλλοι υπηρετες συμφεροντων.


    @spiral architect

    Το ολο αρθρο του Θοδωρη ειναι το λιγοτερο αποκαλυπτικοτατο και δεν μας εκπλησσει βεβαια η περιπτωση της Ουγγαριας, αν και το ολο κλιμα δεν ξερω κατα ποσο συμβαλλει στον...μουσικο οιστρο πολιτευομενων ..καλλιτεχνων! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε λίγο, θα έρθει κι η σειρά του Τσίπρα !

    Για τέτοια και χειρότερα μέτρα !

    Αφού ο ελληνικός λαός είναι μαζόχες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...