21 Ιουλ 2012

Τιμοκατάλογος



Για ενοικίαση των δυνάμεων των ΜΑΤ οι νέες τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
-για απλή απώθηση, 2 ευρώ η μέρα και δύο φοντανάκια ανά κάθε μέλος διμοιρίας
-για απώθηση με συνοδεία χρήσης γκλόπ, 3 ευρώ η μέρα ένα γλυκό του κουταλιού και ένα αυγό Τουρκίας ανά κάθε μέλος διμοιρίας.(*1)
-για απλή χρήση χημικών ουσιών(*2) κατά διαδηλωτών,4 ευρώ η μέρα, μία σωβρακοφανέλα (ανά κάθε μέλος),και μία πρόσκληση για δύο άτομα (κατόπιν κλήρωσης) για μία συμμετοχή σε χουντικό γλέντι σε χώρο που θα σας υποδειχτεί.(*3)
-για χρήση χημικών ουσιών μετά γυμναστικών επιδείξεων (βλ. μπούφλες) κατά διαδηλωτών, 5 ευρώ η μέρα, ένα σουτζούκ λουκούμ (ανά κάθε μέλος) και μία ζαρντινιέρα (*4) (ανά διμοιρία) για να μην ψάχνουν επιτόπου οι δυνάμεις και χάνουν πολύτιμο καιρό (ο χρόνος είναι χρήμα).(*5)
-αν τα παραπάνω αφορούν διαδηλώσεις από μέλη οικοδόμων, ναυτεργατών οι τιμές διπλασιάζονται (καθώς αυτοί βαράνε).
-αν τα παραπάνω αφορούν διαδηλώσεις με μέλη του ΠΑΜΕ και ταξικά σωματεία οι τιμές διπλασιάζονται (για να μάθουν).
-για φύλαξη εργοστασίων από απεργούς, η χρέωση είναι ,μία ξαπλώστρα ανά άνδρα, ένα μπουκαλάκι ζεστό νερό ανά δύο άνδρες και ένα (μισοφαγωμένο) πορτοκάλι χωρίς τα κουκούτσια του ανά τρεις άνδρες.
-για «άνοιγμα» εργοστασίων, σπάσιμο περιφρουρήσεων μετά γυμναστικών επιδείξεων (βλ. παραπάνω κατηγορία), χρήση χημικών ουσιών, η τιμή είναι μία σόδα ανά άνδρα (διαίτης), μία κασέτα με άσματα σκυλάδικου τρίτης κατηγορίας ανά διμοιρία (διαφορετική κατά προτίμηση για να τις αλλάζουν μεταξύ τους), μία χούφτα γαρύφαλλα από το παρακείμενο στην περιοχή νεκροταφείο (για χρήση κατά την ώρα της ακρόασης των ασμάτων) κι ένα αλκοτέστ ανά διμοιρία. Η τιμή αυτή δεν αλλάζει κατά τις βραδινές ώρες. Οι συλλήψεις σε αυτή τη περίπτωση χρεώνονται χωριστά και γίνονται κατόπιν ειδικής συμφωνίας.(*5)

  Για όλες τις άλλες περιπτώσεις, πληροφορίες στα κεντρικά μας με τηλεφώνημα σε ώρες γραφείου. Για έκτακτες περιπτώσεις απευθυνθείτε σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ειδική τιμή στο Σκάι) κατά την διάρκεια των κεντρικών δελτίων ή στη Καθημερινή. Η υποστήριξη από «ειδικούς» αναλυτές στα κεντρικά δελτία των ΜΜΕ είναι δώρο σε όλα τα πακέτα (εκτός αργιών).σε όλες τις παραγγελίες η παρουσία εισαγγελέα είναι απαραίτητη και σε κάθε παραγγελία άνω των 5 διμοιριών είναι προσφορά του καταστήματος. Τιμές συζητήσιμες. Δεκτές όλες οι κάρτες. Ειδική έκπτωση για τα μέλη του ΣΕΒ. Τα μέλη της ΕΕΕ (Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών) να απευθυνθούν στις κατά τόπους λιμενικές αρχές. Χρέωση ΦΠΑ 13% στο χέρι, 23% αν θα καθίσετε σε τραπεζάκι (τετραθέσιο θαλάσσης). Διατίθενται και πακέτα προσφορών. Ευχαριστούμε που διαλέξατε εμάς για την εξυπηρέτησή σας.  

                                             ΠΡΟΣΦΟΡΑ
                                 Στις πέντε (5) συλλήψεις η μία δώρο
                                     (η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του μήνα)

                                      ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΚ (το αφεντικό τρελάθηκε)
      Δωρεάν φωτογραφία σας στον χώρο της επέμβασης με φόντο τις δυνάμεις μας



*1.δώρο μία σύλληψη
*2.κατεψυγμένο προιόν
*3.δώρο δύο συλλήψεις
*4.το χρώμα και οι διαστάσεις είναι από το στοκ μας και δεν γίνονται επιστροφές
*5.η παραγγελία δεν μπορεί να είναι κάτω από τρεις (3) κλούβες


                                                  Υπουργείο Προστασίας του ΣΕΒ
                                                            Υπογραφή (δυσανάγνωστος)

3 σχόλια:

  1. Ενα φωτογραφικό φακό και ένα σώμα μηχανής που καταστράφηκαν από τα χημικά που εισέρρευσαν μέσα τους (φαντάσου τι κατάπια εγώ!) τα ξεπληρώνουν;
    Έμεινα με 2 σκέτους φακούς και πού λεφτά να πάρω άλλο σώμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για την περίπτωσή σας,παρακαλώ στον εκπρόσωπο τύπου του μεγάλου μπουάνα Μάνεση τον κύριο Γεωργιάδη δλδ.Θα τον βρήτε είτε σε τηλεοπτικό στασίδι να σκούζει είτε να τραγουδάει καραόκε

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...