20 Απρ 2013

...''Τhe threat has been removed''


«Οι κάτοικοι της Βοστωνης και της ευρύτερης περιοχής μπορούν να είναι βέβαιοι πως η απειλή έχει λάβει τέλος», δηλωσε ο αρχηγος της αστυνομιας Ed Davis δινοντας  περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς τελικα επιασαν τον 19χρονο εφηβο ύποπτο, Dzhokhar Tsarnaev, για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθωνιο της Βοστωνης. 

Τωρα ο 19χρονος είναι υπό κράτηση και σε κρισιμη κατασταση, αφού ανταλλαξε πυρα με την αστυνομια, ενω κρυβοταν σε μια βάρκα στην αυλή ενός σπιτιού. Οι κατοικοι ξεσπασαν σε ενθουσιωδη χειροκροτηματα υπερ της αστυνομιας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...