10 Δεκ 2014

Οι εξελίξεις απαιτούν την άμεση λαϊκή παρέμβαση

Σε παρέμβασή του για τις πολιτικές εξελίξεις ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από τη σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Τμήματος Φυσικής Αγωγής της ΚΕ του ΚΚΕ με μαζικούς φορείς από το χώρο του Αθλητισμού τόνισε:

«Οι εξελίξεις απαιτούν την άμεση λαϊκή παρέμβαση. Για να αποκρουστούν τα όποια αντιλαϊκά μέτρα, για να μην εγκλωβιστεί ο λαός ανάμεσα στους παλιούς και νέους "σωτήρες".

Αν ο λαός μείνει θεατής απλός, όσων θα ξεδιπλωθούν μπροστά στα μάτια του τις επόμενες μέρες, στο τέλος αυτός είναι που θα βγει χαμένος. Με καθαρή ματιά να διαβάσουμε τις εξελίξεις και τις κινήσεις που κάνουν οι δύο πόλοι που ανταγωνίζονται για την πρωτοκαθεδρία της διαχείρισης των επιλογών της Κομισιόν, της ΕΕ, της ΕΚΤ, του ΔΝΤ, των μονοπωλιακών ομίλων.

Η καλύτερη λύση για τις μέρες που έρχονται είναι να δυναμώνει το κίνημα, να κάνει βήματα η Λαϊκή Συμμαχία, να γίνει πολύ πιο ισχυρό το ΚΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...