19 Δεκ 2014

Δεν είναι προπαγάνδα του ΚΚΕ! Μονοι τους τα λένε!

Δεν είναι προπαγάνδα του ΚΚΕ! Μονοι τους τα λένε!


ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας τη Τετάρτη, στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου και απευθυνόμενος στον πρώην Επίτροπο για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις και το ευρώ, και νυν Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Όλι Ρεν, είπε τα εξής:

«Κύριε Ρεν αυτές τις μέρες αναπτύσσεται μια κινδυνολογία και μια προπαγάνδα ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις πιθανότατα επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα σημαίνει την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ και μια μεγάλη καταστροφή για την ίδια την Ευρωζώνη. Πώς σχολιάζετε αυτή την εκστρατεία φόβου;»

Η απάντηση του Όλι Ρεν ήταν η εξής: «Ευχαριστώ για την ερώτηση κύριε Παπαδημούλη. Η Ελλάδα είχε κάποιες δυσκολίες στο παρελθόν, τώρα πάλι αυτές αυξάνονται. Δεν έχω καμία διάθεση παρέμβασης στην εσωτερική σας πολιτική και στα εσωτερικά πολιτικά σας πράγματα, όμως καταλαβαίνω ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Τσίπρας είναι δεσμευμένοι ως προς τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Αυτό νομίζω ότι μετράει και αυτό είναι το βασικό στοιχείο.»

1 σχόλιο:

  1. Μπερδεύτηκα ...

    Ποια είναι η ερώτηση, ποια η απάντηση ;;;

    Ποιος ρωτάει, ποιος απαντάει ;;;

    Εγώ, ΙΔΙΑ τα βλέπω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...