31 Δεκ 2014

Το "παρόν" του ΚΚΕ σε κυβέρνηση

Στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» παρενέβη χτες ο Γ. Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Παραθέτουμε την παρέμβασή του:

Γ. Γκιόκας :
«Αυτό που έχει σημασία και θα μετρήσει για το λαό είναι να είναι πιο δυνατό το ΚΚΕ».

Ερώτηση: Να είναι δυνατό το ΚΚΕ, όχι ότι θα κάνει κυβέρνηση...

Γ. Γκιόκας :
Και κυβέρνηση να κάνει το ΚΚΕ.
Είναι άλλο ζήτημα ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας αρνητικός συσχετισμός δύναμης, που δεν σου επιτρέπει να κάνεις κυβέρνηση έτσι όπως εμείς την έχουμε περιγράψει, που να υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα.
Μια κυβέρνηση η οποία με το λαό στην εξουσία θα βγάλει τη χώρα από την ΕΕ και την Ευρωζώνη, θα διαγράψει μονομερώς το χρέος, θα κοινωνικοποιήσει τον πλούτο. Βάζουμε ορισμένες προϋποθέσεις, προκειμένου να δώσει το ΚΚΕ το «παρών» σε μια κυβέρνηση.

Ερώτηση: Μόνοι σας θα πει κάποιος;

Γ. Γκιόκας :
Με τη συμμετοχή του λαού, με το λαό στην εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...