22 Δεκ 2014

Αναζητείται… Πουαρό!


Η διαδικασία για την εκλογή ή μη Προέδρου της Δημοκρατίας πέρα του ότι εξελίσσεται σε ένα παρασκήνιο μεθοδεύσεων, παζαριών και πολιτικών παιχνιδιών, εντελώς ξένο από τα βάσανα που έχουν φορτώσει στον ελληνικό λαό οι ευρωενωσιακές πολιτικές, αποτελεί και ένα αποπροσανατολιστικό αστυνομικό θρίλερ.

Είναι πειραγμένο το οπτικοακουστικό υλικό; 

Μέσα ή έξω στα τηλεοπτικά τσαντίρια;

Με ποια τεχνολογία κατέγραφε ο ένας τον άλλο εμπλεκόμενο;

Ποιος τελικά είναι ο καταγγελλόμενος;

Ώρες ατελείωτες αναλώνονται τα οπτικοακουστικά μέσα γύρω από αυτά τα ερωτήματα, που μόνο, όπως φαίνεται, ένας Πουαρό… θα τα απαντήσει.

Όλη αυτή η σκανδαλολογία αξιοποιείται ως κομμάτι του γενικότερου αποπροσανατολισμού που επιδιώκεται με στόχο ο λαός να χάσει το κύριο ζητούμενο. Να ενδώσει στις εκκλήσεις για σταθερότητα και συναίνεση για την υλοποίηση βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων, συναποφασισμένων στην ΕΕ, για λογαριασμό της κερδοφορίας των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Τα τεκμήρια είναι πλέον πολλά και αξίζει ο λαός να τα πάρει υπόψη του.

Είναι ώρα ο λαός να πάρει αποφάσεις, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, να αντιδράσει στο μονόδρομο που τον καλούν, να απορρίψει τα αστυνομικού τύπου αποπροσανατολιστικά τερτίπια, να μη χάσει άλλο χρόνο, προσφέροντάς τον στην ανασύνταξη του πολιτικού συστήματος. 

Το κράτος, η κυβέρνηση, τα επιχειρηματικά κέρδη αλλά και τα βάσανα των εργαζομένων την επόμενη των εκλογών, με όποιον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με όποια κυβέρνηση «σωτήρων» θα έχουν συνέχεια. 

Η ακραία φτώχεια, η ανεργία, η φοροληστεία θα είναι εδώ, αφού οι ράγες πάνω στις οποίες ταξιδεύει το τρένο της όποιας κυβερνητικής πολιτικής είναι δεδομένες.

Η σήψη του συστήματος είναι αγιάτρευτη και αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι ο λαός πρέπει να βγει ο ίδιος στο προσκήνιο, διεκδικώντας ριζικές αλλαγές και δυναμώνοντας το ΚΚΕ, γιατί η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ είναι η μόνη που θέλει το λαό στο προσκήνιο, νοικοκύρη στον τόπο και στον κόπο του.

Σημ. 1: Το παραπάνω άρθρο, είναι της Κάλι Καρά, στο πορταλ του 902.gr.
Σημ. 1: Η φωτό είναι λίγο (έως και πολύ) άσχετη με το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...