21 Απρ 2012

Δεν έχουν το Θεό τους στον ΣΥΡΙΖΑ!

H είδηση αναδημοσιεύεται ως έχει από το "βαθύ κόκκινο", με την μόνη προσθήκη δύο screenshots από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ όπως μπηκαν στο "κουτί της πανδώρας" και την προσωπική ιστοσελίδα του Ιφικράτη Αμυρά, που επιβαβαιώνουν του λόγου το αληθές.

 
Θα μας τρελάνει ο ΣΥΡΙΖΑ! Δεν το πιστεύαμε, τρίβαμε τα μάτια μας. Κοιτάξαμε το ημερολόγιο, μήπως δείχνει 1η Απριλίου. Σκεφτήκαμε ότι ίσως είναι συνωνυμία, είναι όμως και το όνομα σπάνιο: Ιφικράτης Αμυράς!
Πρώτος στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας, κάτω από τον αρχηγό Αλέξη Τσίπρα…
Το διασταυρώσαμε τελικά κοιτάζοντας εδώ και εδώ. (ΑΜΕΣΥΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ο Συριζα την υποψηφιότητα Αλμυρά γ’ αυτό δεν υπάρχει στο πρώτο λινκ που δίνουμε. Στην φώτο η ανακοίνωση από το μπλοκ του Αλμυρά πριν κατέβει και από κει).
Γράψαμε παλαιότερα πως έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας μέχρι τις εκλογές αλλά δεν  φανταζόμασταν μέχρις εκεί. Τον έδιωξαν από το ΕΠΑΜ σαν ακροδεξιό και τον περιμάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ…
Από το ΕΠΑΜ που δεν έχει βέβαια πρόβλημα να κατέβει μαζί με τον Παπαθεμελή… Στα μπλογκ του ‘χώρου’ καταγγέλλεται σαν ‘δωδεκαθεϊστής- νεοπαγανιστής’ που οργάνωνε τις λαμπαδηδρομίες κατά τα αρχαιοελληνικά πρότυπα.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν όντως συμμετείχε στο ακροδεξιό Πατριωτικό Μέτωπο και στους 300 Έλληνες όπως διαβάζουμε δεξιά και αριστερά, γι’ αυτό προσφεύγουμε στο προσωπικό του μπλογκ:
Εμπνεόμενος από το Λυκούργειο σύστημα, δηλώνει οπαδός της Αριστοκρατίας και καταδικάζει τις φυλετικές επιμειξίες. Τάσσεται υπέρ της ενδογαμίας του ελληνικού έθνους και υπέρ της επαναφοράς της θανατικής ποινής. Υποστηρίζει την βιολογική ιδιαιτερότητα των Ελλήνων και την άμεση και χωρίς όρους απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Καλεί τον Λαό σε αποχή από τις κατοχικές εκλογές, ο ίδιος πλασάρεται όμως υποψήφιος στην πρώτη ευκαιρία. Μιλάει για ιδιωτική πρωτοβουλία και οικονομικό πατριωτισμό, υπέρ μιας εθνοφυλετικής Αριστοκρατικής ηγεσίας, κατά των εκτρώσεων, υπέρ της νομιμοποίησης της οπλοφορίας και οπλοκατοχής από νομοταγείς πολίτας.
Προτείνει τελετές αφής του ιερού πυρός από Ελληνίδες Ιέρειες, ασπάζεται το Δωδεκάθεο και αγωνίζεται ως πολιτικός για την επισημοποίησή του στην Ελλάδα.
Δεν έχουν το Θεό τους στον ΣΥΡΙΖΑ! Είπαμε, εκλογές έρχονται, ανθεί το λαθρεμπόριο της ‘ενότητας’, αλλά όχι κι έτσι…

Ας παρακολουθήσουμε μερικά αποσπάσματα από την πολιτική φιλοσοφία της νέας ‘μεταγραφής’ του ΣΥΡΙΖΑ. (Άδικα καθώς φαίνεται ‘χάλασε του Παϊτέρη’, του συμπαθούς καλλιτέχνη που απλώς περιπλανήθηκε κατά καιρούς στο ΠΑΣΟΚ και το ΔΗΚΚΙ παλαιότερα, την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ του Σαμαρά και, αφού φλέρταρε με το ΛΑΟΣ, κατέληξε υποψήφιος της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές.)
Τα αποσπάσματα τα παρουσιάζουμε σε ενιαία μορφή- ολόκληρη η ‘Πολιτική Φιλοσοφία’ του εδώ
ο σχολιασμός μας με κόκκινα.


Πολιτική Φιλοσοφία


Ως ενεργός πολιτικός, θα πολεμώ πάντα για τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους.

Ως ενεργός πολιτικός μάχομαι υπέρ ιδεών που ενδυναμώνουν το Ελληνικό Έθνος δημογραφικώς, γεωπολιτικώς, οικονομικώς, πολιτιστικώς, στρατιωτικώς.
1. Θρησκεία
Ασπάζομαι την Ελληνική Θρησκεία των Πατρώων Θεών και Μητρώων Θεαινών, και αγωνίζομαι ως πολιτικός για την επισημοποίησή της στην Ελλάδα.
Αγωνίζομαι για την ανέγερση των Ναών των Πατρώων Θεών και την προστασία όλων των Μνημείων του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.
Στο Μαντείο των Δελφών θα γίνεται η αφή του ιερού πυρός από Ελληνίδα Ιέρεια, αντί να στέλνει μισθωμένο αεροπλάνο η κυβέρνηση στην Ιερουσαλήμ για να λάβει το «αληθινό» φώς.

Καλώ τον Λαό σε αποχή από τις κατοχικές εκλογές. (Παρ’ όλα αυτά φιγουράρει πρώτο τραπέζι στην Α’ Αθήνας ευκαιρίας δοθείσης –για να βλέπουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τι κύρος έχουν οι όρκοι τιμής που κάνει από το μπλογκ του:

Ομνύω πίστιν εις τα Ιερά Νάματα του Ελληνισμού.

Εφόσον εκλεγώ βουλευτής θα τηρήσω όλες τις δεσμεύσεις μου, όπως εξηγγέλθησαν προεκλογικώς.

Ουδέποτε θα συνεργαστώ με τους προδότες και τους δωσίλογους του Μνημονίου.

Θα αγωνιστώ μέχρις εσχάτων για να οδηγηθούν στην αγχόνη, στην πλατεία Συντάγματος.

Άλλως, εις περίπτωσιν κυβιστήσεως, αποδέχομαι προκαταβολικώς την θανατική ποινή, επί ασπαλάθων, επιβληθησομένη από λαϊκά δικαστήρια. Ως αρμόζει εις τους τυράννους.

Παραιτούμαι της βουλευτικής ασυλίας για αδικήματα αφορώντα την κατάλυση της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

Αναγνωρίζω προκαταβολικώς τον θεσμό της ανακλητότητος των αιρετών αξιωματούχων, και αποδέχομαι ότι οι εντολείς μου έχουν την εξουσία να με ανακαλέσουν ανά πάσα στιγμή, ασχέτως τί ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.

Μετά τιμής
Ιφικράτης-Απόστολος Αμυράς 
υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών)

Θεωρώ κυρίαρχη ιδεολογία το Έθνος, και όχι περιοριστικώς τους πολίτας εντός Ελλαδικού χώρου.
3. Γλώσσα
Η Αρχαία Ελληνική γλώσσα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία, και μάλιστα από το νηπιαγωγείο.
Η μάχη για να καταστεί επίσημη γλώσσα της Ελλάδος θα είναι μακρά αλλά νικηφόρος.
5. Δημογραφικό πρόβλημα
Η δημογραφική ευρωστία του Ελληνικού Λαού αποτελεί βασικό στοιχείο επιβιώσεως και Εθνικής Αμύνης.
Αγωνίζομαι για την προστασία της ενδογαμίας και την ενίσχυση των Ελλήνων πολυτέκνων. Καταδικάζω τις φυλετικές επιμειξίες και το δίκαιον εδάφους ως άκρως ανθελληνικές δοξασίες.
Η βιολογική ιδιαιτερότης των Ελλήνων (αλήθεια, οι συνυποψήφιοί του δεν ανατριχιάζουν;) και η πολιτιστική συνέχεια αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο των πολιτικών μου απόψεων.
Είμαι κατά των εκτρώσεων. Δεν αποτελεί απελευθέρωση αλλά καταστροφή της γυναίκας. (Αμφίσημη δήλωση. Τι εννοεί; Ότι θα αποφύγει ο ίδιος να κάνει έκτρωση; Ή ότι δεν θα επιτρέπει στις γυναίκες να ορίζουν το σώμα τους; «Δυοίν θάτερον»… Το ψηφοδέλτιο κατά τα άλλα  τηρεί την ποσόστωση)
Ο οικονομικός πατριωτισμός (τα έχουν αυτά τα αυστηρώς αντιμνημονιακά μέτωπα…) είναι η μόνη διέξοδος για την ανάπτυξη της Ελλάδος. Δουλειά στους Έλληνες εργαζομένους.
Υποστηρίζω την μεικτή οικονομία, με έμφαση στην ιδιωτική πρωτοβουλία μέσα σε ένα εθνικό πλαίσιο.

Η συνεισφορά των Ελλήνων στο κοινό ταμείο θα γίνεται με άλλα μέτρα και αξίες. Ενδεικτικώς, οι Έλληνες συνεισφέρουν στο κοινό ταμείο όταν κάνουν πολλά παιδιά, όταν μελετούν την Αρχαία Ελληνική γραμματεία, όταν κάνουν εφευρέσεις, όταν μαθαίνουν πολεμικές τέχνες.
9. Αριστοκρατία
Πιστεύω στην Πολιτεία των Αρίστων.
Η αξιοκρατία θα είναι το βασικό στοιχείο της δημοσίας διοικήσεως. (τετριμμένο τσιτάτο Μαυρογιαλούρου)
Τα ικανότερα μέλη αναδεικνύονται με φυσική επιλογή.
Η κληρονομική δημοκρατία πρέπει να εξολοθρευτεί ανηλεώς.
Η ολιγαρχική φαυλοκρατία πρέπει να αφανιστεί βιαίως.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία πνευματική και εθνοφυλετική Αριστοκρατική ηγεσία (η Αριστερά ‘σύριζα’ με το ΛΑΟΣ…) που θα την απεγκλωβίσει από το σημερινό αδιέξοδο.
10. Σκλαβωμένες Πατρίδες
Δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες. Δεν υπάρχουν αλησμόνητες πατρίδες. Υπάρχουν σκλαβωμένες πατρίδες που περιμένουν να τις απελευθερώσουμε.
Υποστηρίζω τους ΕθνικοΑπελευθερωτικούς Αγώνες.
Σε Κύπρο, Βόρειο Ήπειρο, Θράκη, Μακεδονία, Ιωνία η Ελλάδα έχει υποχρεώσεις. Δεν μπορεί να αδιαφορεί για τα εδάφη και τους πληθυσμούς υπό κατοχήν. («Εδάφη υπό κατοχήν», «υποχρεώσεις»… Στον από πάνω σου στο ψηφοδέλτιο το είπες;) Ούτε επιτρέπεται να αδιαφορεί για την αναβίωση του νεο-οθωμανισμού.
Υποστηρίζω το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να φέρουν όπλα για να υπερασπίσουν την ζωή και την περιουσία τους.
Θα επιδιώξω την νομιμοποίηση της οπλοφορίας και οπλοκατοχής από νομοταγείς πολίτας. (Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, αυτά τα έχει πει πρώτος ο Καρατζαφέρης. Η πασοκοποίηση όμως της αριστεράς έχει σαν παρενέργεια το ‘χέρι-χέρι’. Έτσι είναι, «ενός κακού μύρια έπονται», για να είμαστε και στο πνεύμα του πολιτικώς φιλοσοφούντος υποψηφίου)
12. Εποικισμός και λαθρομετανάστευση
Η Ελλάδα εκτός από την οικονομική κατοχή, υφίσταται δημογραφική εισβολή από εκατομμύρια αλλοφύλων που αλλοιώνουν την εθνική ταυτότητα του Ελληνισμού.
Ο εποικισμός της Ελλάδος από όμορα κράτη σύντομα θα προξενήσει εσωτερικούς και εξωτερικούς πολέμους.
Υποστηρίζω την άμεση και χωρίς όρους απέλαση όλων των λαθροεποίκων. (Ξεκίνησαν απ’ την ακροδεξιά, τα λέει ο Χρυσοχοΐδης κι ο Σαμαράς, διαχέονται τώρα και στην αριστερά ‘χάριν της ενότητας’. Αλλά ας μην είμαστε σεχταριστές…)
Θα εισηγηθώ την αφαίρεση της ιθαγενείας σε όσους παρανόμως εισήλθαν στην χώρα μας.
Η παραβίαση των συνόρων θα ισοδυναμεί με κατασκοπευτική ενέργεια εις βάρος της Ελλάδος και θα τιμωρείται ως κακούργημα.
Δεν αναγνωρίζω τα φληναφήματα περί ανθρωπισμού.
Ο μόνος ρατσισμός που υφίσταται στην Ελλάδα είναι εις βάρος των Ελλήνων. (Ο κακεντρεχής θα σχολίαζε ότι θύμα ρατσισμού έπεσε και ο Παϊτέρης που ‘έφαγε πόρτα’. Πέρασε και αυτός σύριζα από το ΛΑΟΣ και από το ΔΗΚΚΙ που τώρα στηρίζει τον Ιφικράτη.)
Θα εισηγηθώ την επαναφορά της θανατικής καταδίκης για ειδεχθή εγκλήματα.
Θεωρώ ότι υπήρξε μία Χρυσή Εποχή, ένας υψηλοτάτου επιπέδου προκατακλυσμιαίος πολιτισμός.
Οι μεγάλες αλλαγές στις Εποχές και οι κατακλυσμοί προήλθαν από προσκρούσεις τεραστίων μετεωριτών στην Γη, και γι’ αυτό εξαφανίστηκαν ζώα όπως οι δεινόσαυροι.
Δεν αποδέχομαι ούτε την μονοθεϊστική αλλά ούτε και την δαρβινική άποψη για την εξέλιξη των ειδών. (Παρ’ όλα αυτά, λίγες γραμμές παραπάνω, στο περί Αριστοκρατίας εδάφιο, δέχεσαι την φυσική επιλογή στην κοινωνία: «Τα ικανότερα μέλη αναδεικνύονται με φυσική επιλογή.» Κοινωνικός δαρβινισμός δηλαδή…)
Ο μονοθεϊσμός ( έτσι είναι στις ανορθόδοξες μετωπικές συμπαρατάξεις: ο Θεός έχει δώδεκα συνιστώσες…) θεωρεί ότι τα ζώα με την σημερινή τους μορφή δημιουργήθηκαν μονομιάς από κάποιον εξωγενή θεό. Ο Δαρβίνος θεωρεί ότι από τότε που δημιουργήθηκε η Γη έχουμε μία ευθύγραμμη εξελικτική πορεία των ειδών.
Ασπάζομαι την Ελληνική αντίληψη της ιστορίας η οποία μιλά για κύκλους της Ιστορίας και θεωρεί ότι υπήρξαν μεταλλάξεις ειδών ύστερα από κατακλυσμικές επιδράσεις των μετεωριτών που έπληξαν την Γη.
Θεωρώ λανθασμένη την διχοτόμηση ύλη-πνεύμα. Ασπάζομαι τον Υλοζωισμό, ο οποίος θεωρεί το σώμα και το πνεύμα ως όλον, αρρήκτως συνδεδεμένα.
http://iphicratisamyras.blogspot.com/p/blog-page_24.html

Βρίσκετε πως έχουν μεγάλη σχέση με αριστερά όποιου είδους, κοινοβουλευτική, ρεφορμιστική, ρεβιζιονιστική ή άλλη, όλα αυτά; Να τον χαίρονται οι συνυποψήφιοί του.
Δεν είναι για γέλια, καθώς τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ φουσκώνουν μεταξύ άλλων και για αυτό, επειδή τέτοιες γελοίες κατά τα άλλα απόψεις βρίσκουν νομιμοποίηση από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και δυστυχώς, για ψηφοθηρικούς λόγους, και από κόμματα της αριστεράς.
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΤΟΥ ΣΥΝΔYΑΣΜΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Α’ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΑΜΥΡΑΣ ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ
Ιφικράτης Αμυράς
ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΟΣ
ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΕΡΜΙΝΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ
ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΗΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΛΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΑΠΟΥΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ
ΣΚΟΥΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΣΙΑ
ΨΥΚΑΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Υ.Γ.: Όσοι ‘άπιστοι Θωμάδες’, μέρα που ξημερώνει αύριο, θέλουν να ‘θέσουν τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων’ διαβάζοντάς τα από το πρωτότυπο, ας σπεύσουν. Δεν προβλέπουμε να μακροημερεύει η ανάρτηση της ‘Πολιτικής Φιλοσοφίας’ στο μπλογκ του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ.

Update:
Μία όμορφη φωτό, του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ Ιφικράτη Αμυρά με τον Πρόεδρο του σχήματος, που την βρήκαμε στην "ταξική αντεπίθεση"


11 σχόλια:

 1. Το διάβασα χτες σε σχόλιο σε άλλο μπλογκ που έγραψε γνωστός πολυλογάς-σχολιαστής του διαδικτύου, (έχει γράψει και εδώ) και δεν πίστευα στα μάτια μου!
  (το'ψαξα και γω βέβαια)

  Τι να πω: Η δάφνη που μασάει η Πυθία τους μάλλον είναι νοθευμένη!

  Ας διαμαρτυρηθούν αρμοδίως ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ώρες ώρες σκέφτομαι πόσο γελίοι είναι και άλλες ώρες πόσο επικίνδυνοι είναι...
  Έχουμε χρέος να τους στείλουμε στον διάολο και να ανοιξουμε τα μάτια των ανθρώπων που τους ακολουθούν και τους στηρίζουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιατί μας παραξενέβουν αυτές οι συνεργασίες σύντροφοι?Μαζί δεν καταίβεναν το καλοκαίρι στις πλατείες και κατηγορούσαν το ΚΚΕ οτι δεν ελέγχει δεν το στηρίζει Υ.Γ αγαπήτε THRASH ειμαι ο χτεσινος ανώνυμος απο επαρχεία στα πρώτα ηντα και τώρα μαθαίνω απο τον μικρό μου γιό για να μπορώ να παρακολουθώ μπλοκ σαν τα δικά σας και γιατί το διαδύκτιο θεωρώ ειναι πεδίο αγώνα. αν μου εξηγήσεις τι να συμπληρώσω εκει που λέει Ονομα/Διεύθυνση URL θα συμπληρώνω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ανθρωπος ειναι ξεκαθαρος.Δεν στηριζει τον κοινοβουλευτισμο,αλλα συμμετεχει στις εκλογες για να ενιχσυσει το μετωπο παλης για την ανατροπη του κοινοβουλευτισμου.Αρα ειναι κι αυτος με την επανασταση.Επομενως με μια ευρυτερη εννοια ανηκει κι αυτος στην αριστερα.Βεβαια νταξει,το πολιτικο υποκειμενο που θα φερει εις περας την ανατροπη που οραματιζεται,εχει λιγο χακι αποχρωση,και το εμβλημα του θυμιζει λιγο δικεφαλο αετο.Αλλα αυτες ειναι μικρολεπτομερειες,σημασια εχει η νενοτητα της αριστερας.


  Προλεκαλτ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανωνυμε στα ήντα:) γραφε ενα ονομα κατω απο το κειμενο του σχολιου οπως ακριβως εκαμε και ο Προλεκατ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Α ρε γλεντια

  Ηθελα να ξερα ολοι βαζουν στην συσταση του ψηφοδελτιου τους και απο ενα δεξιο-ακροδεξιο επειδη φοριεται τελευταια;
  Σου λεει, να παιζουμε σε ολα τα μετωπα, και αριστερα και δεξια και τσιφτετελι και ζεμπεκιά.

  Τι βγαζουν ομως στην επιφανεια οι εκλογες ε;

  Να μου πεις και εμεις ειχαμε παρει καποτε τον Ζουραρη, αλλα αυτος ήταν πταισμα:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ... το τελευταίο ήθελα να το γράψω, αλλά κωλυόμουν!
   (μ' έβγαλες από τη δύσκολη θέση)

   Η αρχική πηγή - εκ μέρους μου - ελινκαρίσθη!

   Διαγραφή
 7. Απλά, γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι !!!

  υ.γ.: τελικά όμως, μάλλον τους ... έκραξαν, και αλά ... Συμπιλιδη, ο τύπος βγήκε από το ψηφοδέλτιο !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εγώ δεν βρίσκω τίποτα μεμπτό στον Ιφικράτη. Μα τον Δία, αν δεν πιστεύετε και στα κόκκαλα της Περσεφόνης!

  :-)

  Τώρα πως την πατήσανε αυτήν την πατάτα οι συριζαίοι, είναι από τα μυστήρια της insalata mista της Ικαρίας...

  Πάντως αδικείται ο Ιφικράτης με την υποψηφιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα τέτοιο πολιτικό μέγεθος θα έπρεπε να είχε ήδη ένα δικό του κόμμα. Εδώ έχει η αρσέναινα και ο θρούμπας ο πόντιος,γιατί να μην έχει και γίγαντας του Ολύμπου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...