3 Σεπ 2012

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Δήλωση για τoν ΕΟΠΥΥ και τα φάρμακα


 
«Το θέμα δεν είναι οι σχέσεις του ΕΟΠΥΥ με τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς, των οποίων βεβαίως τα αιτήματα είναι δίκαια, το ζήτημα είναι ότι οδεύουμε κυριολεκτικά σε μία περίοδο όπου ανάλογα με το τι έχει ο καθένας στην τσέπη του θα μπορεί να αγοράζει α ή β ή και καθόλου υπηρεσίες υγείας, φάρμακα κτλ. 
 
Εκεί είναι το πρόβλημα: 
 
Εάν ο λαός θα έχει ισότιμα και δωρεάν περίθαλψη και σύγχρονη ανεξάρτητα από το αν δουλεύει ή όχι και ανεξάρτητα ποιες εργασιακές σχέσεις έχει. Με αυτή την έννοια εμείς διεκδικούμε ευρύτατη κρατική επιχορήγηση στον ΕΟΠΥΥ, απόδοση όλων των υπεσχημένων και γενναία αύξηση. 
 
Διαφορετικά τα πράγματα θα περιπλακούν τόσο πολύ ώστε θα προσπαθήσουν να πείσουν τους εργαζόμενους ότι μπροστά σε μία "γενική καταστροφή" των παροχών στον τομέα της Υγείας θα πρέπει να δεχθούν να πληρώνουν περισσότερα. 
 
Θα πάμε και στην περίπτωση όπου θα πέσει και ο μέσος όρος ζωής στην Ελλάδα και θα πεθαίνουν μαζικά άνθρωποι. Και αν αυτό δεν γίνει σε 1-2 χρόνια θα γίνει στα επόμενα. Δεν κινδυνολογούμε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να δούμε αύριο που πάει. 

Και επομένως χρειάζεται και οι φαρμακοποιοί και οι γιατροί και οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι να έχουν κοινό και ενιαίο μέτωπο διεξόδου από την κρίση υπέρ του λαού και ταυτόχρονα καθαρές και συγκεκριμένες διεκδικήσεις και όχι απλώς μια καλύτερη διαχείριση στον τομέα της Υγείας». 

2 σχόλια:

  1. Στην σημερινή Ελλάδα, παρακαλάς να μην πάθεις ούτε ... συνάχι !!!!!!!

    Γιατί, την ... έβαψες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Το οτι, οπως ειπωθηκε απο την σσα Αλεκα, ''οδεύουμε κυριολεκτικά σε μία περίοδο όπου ανάλογα με το τι έχει ο καθένας στην τσέπη του θα μπορεί να αγοράζει α ή β ή και καθόλου υπηρεσίες υγείας, φάρμακα κλπ'' , πρεπει να μας ανησυχει οχι μονο ως ψηφοφορους και πολιτες, αλλα κυριως ως γονεις, γιατι κανεις δεν θα ηθελε να δει το παιδι του να υποφερει χωρις να εχει τη δυνατοτητα να το βοηθησει! Αν κι αυτο δεν μας κανει να συνελθουμε και να δουμε σε τι..Μεσαιωνα μας εχουν στειλει τοτε τι να πω...Ειμαστε αξιοι της ...μοιρας μας για οσα παθαινουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...