17 Ιουν 2014

Συνεχίζουν τον αγώνα τους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Βυζαντινό Μουσείο πραγματοποίησαν οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών από κοινού με τους εργαζόμενους του υπουργείου Πολιτισμού και σχολικούς φύλακες αντιδρώντας στη διαθεσιμότητα. Το «παρών» έδωσαν οι δυνάμεις της Επιτροπής Εργαζομένων του ΠΑΜΕ στο ΥΠΠΟ.

Στο χώρο του μουσείου πραγματοποιείται άτυπη σύνοδος αξιωματούχων της ΕΕ, ενώ στα πλαίσια της κινητοποίησης έγινε συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Μουσείου. 

Ακολούθως πραγματοποίησαν πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 

Ειδικότερα για τις καθαρίστριες, συνεχίζουν τον αγώνα τους και παραμένουν για ακόμη μία ημέρα έξω από το υπουργείο Οικονομικών, παρά τη δημοσιοποίηση του σκεπτικού της απόφασης του Αρείου Πάγου που μπλόκαρε την επαναπρόσληψή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...