15 Οκτ 2014

Οι ... κουμπαράδες !

Στον εισαγγελέα μεταβαίνουν αύριο Πέμπτη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Παππάς για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τη Δευτέρα θα εξετασθεί ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κωνσταντόπουλος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κληθεί επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Δικαστικές πηγές θεωρούν πιθανό να κληθεί και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σήμερα Τετάρτη κατέθεσε στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο για την υπόθεση «κουμπαράς» ο διευθυντής της εφημερίδας «Contra News» Αιμίλιος Λιάτσος, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας πως επιχειρηματίες συγκεντρώνουν χρήματα για να εξαγοράσουν βουλευτές.

Ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του πως η πηγή του είναι αξιόπιστη, αλλά αρνήθηκε να την κατονομάσει, επικαλούμενος δημοσιογραφικό απόρρητο, λέγοντας «επικαλέστηκα το δημοσιογραφικό απόρρητο, αλλά θεωρώ την πηγή μου απολύτως αξιόπιστη».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...