19 Αυγ 2015

Περί ... σεναρίων !

Τα γνωστά τηλεοπτικά παπαγαλάκια βγήκαν ... παγανιά !

Αναμασάν διάφορα σενάρια, τα οποία κυρίως τα αποδίδουν στον μεσιέ Αλ. Τσίπρα.

Ας τα ... ακολουθήσουμε (τα παπαγαλάκια) και ας κάνουμε και εμείς ... μερικά σενάρια.

Σενάριο 1: Ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων (που προβλέπει το Μνημόνιο - Τσίπρα), πλήρη εφαρμογή των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων, με παράλληλη παράλυση του λαϊκού - συνδικαλιστικού Κινήματος.

Σενάριο 2: Ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων (που προβλέπει το Μνημόνιο - Τσίπρα), πλήρη εφαρμογή των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων, με παράλληλη παράλυση του λαϊκού - συνδικαλιστικού Κινήματος.

Σενάριο 3: Ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων (που προβλέπει το Μνημόνιο - Τσίπρα), πλήρη εφαρμογή των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων, με παράλληλη παράλυση του λαϊκού - συνδικαλιστικού Κινήματος.

Ε ;;;

Τι πράγμα ;;;

Έκανα ... λάθος στην ... αντιγραφή (για όποιον νομίζει ότι ... αντέγραψα) ή στην ... σκέψη και γράφω και στα τρία (αριθ. 3) Σενάρια τα ίδια πράγματα ;;;

Όχι Φίλοι Αναγνώστες,

Κανένα λάθος !

Όποιο Σενάριο κι αν ακούτε, είτε από τα παπαγαλάκια, είτε από κυβερνητικά στελέχη, είτε από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, στην ουσία τον ίδιο στόχο υπηρετούν τα παραπάνω ... 3 Σενάρια!

Είτε μη "ψήφο εμπιστοσύνης", είτε με "ενεργοποίσηση" των θερινών τμημάτων της Βουλής, είτε με "εκλογές", είτε με την δημιουργία "νέων κοινοβουλευτικών ομάδων" ή και "νέων κομμάτων" ο στόχος είναι να πληρώσει ο λαός (να συνεχίσει δηλαδή να πηρώνει) τα κέρδη της ολιγαρχίας της χώρας μας αλλά και ξένων επιχειρηματιών.

Το πρόβλημά τους είναι ο λαός να κάτσει στη ... γωνιά του και αυτοί να ζουν μια χαρά, οικονομημένοι, βολεμένοι, μέχρι τα ... δισέγγονά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...