26 Ιουν 2016

Ουστ ... Ε.Ε. !


Oι λαοί της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισαν με την ψήφο τους, να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια Ένωση των μονοπωλίων, έξω από τις ανάγκες των λαών, ψηφίζοντας την έξοδο της χώρας τους από αυτήν την λυκοσυμμαχία με ποσοστό 51,9% !

Ήδη, εκτός φυσικά από τα ... γνωστά - άγνωστα εγχώρια παπαγαλάκια,  έχουν σπεύσει να κάνουν δηλώσεις διάφοροι αξιωματούχοι (μην πω καμιά κουβέντα τώρα) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λέγοντας, λίγο –πολύ, πως ο βρετανικός λαός έκανε λάθος !

 Η ... «αγία» Ευρωπαϊκή Ένωση, προφανώς ανησυχεί για την ύπαρξη της !

Να πούμε εδώ, άλλωστε ήδη φαίνεται να ... "δρομολογούνται" διάφορα ... τερτίπια, να μη μας κάνει εντύπωση αν κινηθούν ... "διαδικασίες" για αλλαγή της λαϊκής εντολής.

Άλλωστε, το ... εργάκι αυτό, το έχουμε δει ήδη από την Γαλλία μέχρι και την Ελλάδα - που ο μεσιές Τσίπρας, το ΟΧΙ του λαού, το έκανε μέσα σε μια βραδιά ένα μεγάλο ΝΑΙ !

Δεν αποκλείεται μάλιστα, αυτοί οι ... διάφοροι αξιωματούχοι της Ε.Ε., να ζητήσουν και …τεχνογνωσία από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα !

Δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια μεγάλη φυλακή για τους λαούς. 

Οι αρχές της είναι αυτές της στυγνής εκμετάλλευσης.
Από το δημοψήφισμα στη Βρετανία μπορεί να εξαχθεί ένα ασφαλές συμπέρασμα:

Δηλώνεται ανοιχτά πως το πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ένα αποκρουστικό πρόσωπο.

Έτσι, όλοι οι λαοί, πρέπει να βροντοφωνάξουν προς την Ε.Ε. ένα μεγάλο, ένα τεράστιο: 

ΟΥΣΤ ...


2 σχόλια:

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...