16 Μαΐ 2017

Μπγιάλας !

Μπγιάλας (ΣΥΡΙΖΑ): Εμείς χρεώσαμε 7.000 ευρώ κάθε οικογένεια, αλλά οι προηγούμενοι ξεπέρασαν τις 100.000 

Τον γνωρίζετε τον τύπο της φωτό;

Εγώ ομολογώ πως δεν τον γνώριζα ... και όχι επειδή κατάγεται από τα Γρεβενά, δεν είναι δα και τόσο ... μακρυά, αλλά επειδή μέχρι σήμερα ... έλαμπε δια της ... απουσίας του!

Ε, το λοιπόν, αυτός ο τύπος, αποφάσισε να γίνει ... γνωστός!

Πως ;

Να, δήλωσε τα ... εξής:

-- Εμείς χρεώσαμε κάθε ελληνική οικογένεια με 7.000 ευρώ, ενώ οι προηγούμενοι με ... 100.000 ευρώ!

Καλά, να κάτσεις τώρα να του ... εξηγήσεις, που τα βρήκε τα ... 100.000 ευρώ, ότι και τα 7.000 που λέει είναι πολλά, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, μάλλον χάσιμο χρόνου θα είναι!

Απλά να του πούμε ότι η κυβέρνησή του, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - σύμφωνα με τα δικά του ... μαθηματικά - δεν χρέωσε την κάθε ελληνική οικογένεια, μόνο με τα ... 7.000 ευρώ που λέει, αλλά με ... 107.000 ευρώ, εκτός αν νομίζει ότι τα ... διαγράψανε τα 100.000!

Μια απλή ... πρόσθεση χρειάζεται κύριε Μπγιόλα μας, μια απλή πρόσθεση, ούτε αυτήν ξέρεις;;;

Μόνο να αρπάζεις την παχυλή βουλευτική σου αποζημίωση ξέρεις;

Να μην ρωτήσω για το ξεπούλημα της χώρας που κάνει το κόμμα σου ... αυτό δεν το ξέρουν ... κι άλλοι συριζαίοι, εσύ θα ήσουν η ... εξαίρεση;;;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...