25 Ιουν 2017

Πεντοζάλης και ΣΥΡΙΖΑς

Σε σχόλιο που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα σε κυριακάτικη εφημερίδα επισημαίνει τα εξής:

«Μετά τις αγορές που θα "χόρευαν πεντοζάλη", ο κύριος Τσίπρας έφτασε στο σημείο να αναγορεύει σε υπέρτατο κριτή της πολιτικής του, τις αγορές και τους επενδυτές, δηλαδή τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Και είναι πολύ λογικό να διεκδικεί καλό βαθμό από αυτούς, από τη στιγμή που στο λαό φορτώνει αντιλαϊκά μέτρα και μνημόνια διαρκείας.

Επίσης, είναι πολύ λογικό το άνοιγμα προς το ΠΑΣΟΚ, τη θέση του οποίου έχει επάξια καταλάβει, ενώ εντείνεται η μεταξύ τους διαπάλη για το ποιος θα ηγεμονεύσει στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς».

Σημ.: Για όσους απορούν γιατί τα κανάλια του ΣΥΡΙΖΑ και του μεσιέ Αλέξη Τσίπρα, ΔΕΝ δείχουν το πραμικρό από τη χθεσινή ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ αντιΝΑΤΟϊκή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, να μην απορούν!
Πολύ φυσικό ...
Να τα χαλάσει (ο ΣΥΡΙΖΑς και ο Τσίπρας) με το ΝΑΤΟ;;;
Μέρες που είναι ...
Δεν τους φτάνουν τα ... σκουπίδια;;;


2 σχόλια:

  1. Τον χόρεψαν τελικά πεντο ΖΑΛΗ "οι αγορές" τον ""αριστερό"" διαχειριστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...