8 Ιουν 2017

Ξεσηκωθείτε, ρεεεεεεεε !

 


Kάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το ΠΑΜΕ αύριο Παρασκευή 9 Ιούνη στις 3.30 μ.μ., έξω από την Βουλή, καλεί το Συνδικάτο ΟΤΑ Νομού Αττικής.

«Η κυβέρνηση σαν το κλέφτη Παρασκευή μεσημέρι φέρνει σειρά τροπολογιών προκειμένου να κλείσει τη δεύτερη αξιολόγηση», αναφέρει το κλαδικό Συνδικάτο, επισημαίνοντας ότι, «τα μέτρα είναι φωτιά και αφορούν το ασφαλιστικό πάγωμα των συντάξεων μέχρι το τέλος του 2022. Παράταση και μετά το 2018 στο καθεστώς διάλυσης των συλλογικών συμβάσεων. Μείωση του αφορολογήτου. Ανατροπές στο νόμο για την απεργία και τα συνδικάτα που σημαίνει μεγαλύτερα εμπόδια στη δράση τους. Τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και ποιος ξέρει τι άλλο».

«Η κυβέρνηση είναι γελασμένη αν νομίζει ότι θα μας έπιασε στον ύπνο. Τώρα γενικός ξεσηκωμός», 

υπογραμμίζει το Συνδικάτο, καλώντας όλα τα σωματεία του κλάδου σήμερα και αύριο το πρωί να βρεθούν στους χώρους δουλειάς προκειμένου να ενημερώσουμε τους συναδέλφους και τονίζοντας ότι «η καλύτερη απάντηση στις μεθοδεύσεις της είναι η μαζική παρουσία στην αυριανή συγκέντρωση».

3 σχόλια:

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...