27 Δεκ 2011

Μύθος η ημερομηνία των εκλογών

Είναι πέραν πλέον από προφανές, ότι γίνεται μεγάλη σπέκουλα από τα κόμματα του "μαύρου μετώπου", σχετικά με την ημερομηνία των προσεχών εκλογών.
Τα διάφορα "σενάρια", δίνουν και παίρνουν.
Καθώς, οι διάφοροι ... σεναριογράφοι, δημοσιολόγοι, αναλυτές, δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και λοιποί καλοθελητές και "πρόθυμοι", προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο για την δήθεν αναγκαιότητα της παράτασης της θητείας της συγκυβέρνησης, ίσως και αν τα καταφέρουν και μέχρι το τέλος του 2012 !

Η παρακάτω Ανακοίνωση του ΚΚΕ για το θέμα, είναι ενδεικτική.

«Η μόνη πραγματική δέσμευση που έχουν αναλάβει τα κόμματα της συγκυβέρνησης είναι απέναντι στην πλουτοκρατία και στην ΕΕ ότι θα επιβάλουν νέα μνημόνια χρεοκοπίας στο λαό. 

Η υποτιθέμενη συμφωνία τους για την ημερομηνία των εκλογών αποδεικνύεται μύθος. Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να χάνουν χρόνο. 

Επιτακτικά σε κάθε κλάδο και τόπο δουλειάς, σε κάθε συνοικία, να οργανώσουν την πάλη και τη συμμαχία τους με στόχο την ανατροπή της συγκυβέρνησης και της αντιλαϊκής πολιτικής. 

Λαϊκή συμμαχία με ισχυρό ΚΚΕ για την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και αποδέσμευση από την ΕΕ, με λαϊκή εξουσία. Αυτή είναι η μόνη διέξοδος προς όφελος του λαού».


4 σχόλια:

  1. Το βασικό ερώτημα δεν είναι το πότε, αλλά το ΕΑΝ θα ξαναγίνουν εκλογές. Από την στιγμή που έχουν περάσει ως κάτι το "λογικό", το απαγορευτικό της διεξαγωγής εκλογών εν όψη κάποιας (της 6ης, της 7ης, της 187ης...) μνημονιακής δόσης, και με δεδομένο πως αυτές θα τελειώσουν σε 120 χρόνια περίπου (όπως πάνε τα πράγματα), τίποτα να μην φανεί περίεργο.
    Ούτως ή άλλως και αυτά που έχουν σμβεί μέχρι τώρα, εξωπραγματικά θα φάνταζαν 5-6 χρόνια πριν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TRASH: Με το σκεφτικό ότι και εμείς δεν τρέφουμε και καμιά ιδιαίτερη εχτίμηση για τις αστικές εκλογές, λίγο μας νοιάζει ΕΑΝ και ΠΟΤΕ θα γίνουν εκλογές !

    Το κύριο είναι, να αρχίσει ο κόσμος από τα κάτω, να οργανώνεται σε ταξική κατεύθυνση, να ετοιμάζεται για τη Νέα Μεγάλη Σοσιαλιστική Επανάσταση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψηφίζω φάρο:)
    τα ειπε ωραια ετσι πρεπει

    αλλα το αγκίστρι των περισσοτέρων είναι ακόμα στον βράχο:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Poe: Καιρός να παρατάμε τα ... αγκίστρια και τους ... βράχους και να αρπάζουμε μια ... σουπανίκα και να βγαίνουμε ομαδικά στους δρόμους ...

    Γεια χαρά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...