20 Δεκ 2012

Αν ακούσεις φασαρία έξω (μη βγεις να δεις τι συμβαίνει!)




















Κι αν δεις μπροστά σου κάποιον να τον κακοποιούν σήκω και φύγε! Κάπως έτσι θα μπορούσε να «μεταφραστεί» η δίωξη σε βάρος ενός πολίτη του Πέτρου Καπετανόπουλου ο οποίος στα καλά καθούμενα βρήκε τον μπελά του ο άνθρωπος! 



Τι συνέβη; 

Ένα βράδυ πριν από μερικούς μήνες άκουσε φασαρία έξω από το σπίτι του και κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν συλλάβει έναν μετανάστη.

Ένας από τους αστυνομικούς τον πατούσε με τις μπότες του, αν και στον μετανάστη είχαν περαστεί χειροπέδες. Μια αυτονόητη ερώτηση έκανε ο Καπετανόπουλος: «Γιατί τον πατάτε αφού τον έχετε συλλάβει»! Από κει και πέρα ξεκίνησε η ιλαροτραγωδία.

Ο Καπετανόπουλος συλλαμβάνεται μαζί με τον μετανάστη ο οποίος είχε νωρίτερα κλέψει μία τσάντα. Η αρχική κατηγορία για τον Καπετανόπουλο είναι: «ψευδής ανωμοτί κατάθεση», «αντίσταση κατά της αρχής» και «απόπειρας ελευθέρωσης κρατουμένου»!

Οδηγείται στο τμήμα και μετά την ομολογία της κλοπής από τον μετανάστη, ο Καπετανόπουλος βρίσκεται κατηγορούμενος και για «απλή συνέργεια σε ληστεία»!

Η κατηγορία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Αυτός ο πολίτης πια κινδυνεύει σε προσωρινή αργία (εργάζεται στον ΟΑΕΔ) μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης!

Σήμερα το μεσημέρι, 13.00, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ επί της οδού Ακαδημίας 20, ο Πέτρος Καπετανόπουλος θα δώσει συνέντευξη τύπου και κινδυνεύει να τεθεί σε διαθεσιμότητα, αφού η παραπομπή και μόνο δημοσίου υπαλλήλου για κακουργηματική πράξη συνεπάγεται οτι τιθεται σε προσωρινή αργία μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσής του.




4 σχόλια:

  1. Εμ, τί νόμιζες εσύ ;

    Έχουμε κράτος εδώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. faro

      Kι εγω που νομιζα οτι μονο στη Λατινικη Αμερικη,(!) γινοντουσαν τετοια πραγματα!

      Διαγραφή
  2. Ο Πέτρος είναι ένας άνθρωπος μάλαμα που έχει βοηθήσει αμέτρητο κόσμο να διεκδικήσει όσα μπορεί μέσα στο γραφειοκρατικό λαβύρινθο του ΟΑΕΔ και ενάντια στις κομματικές κλίκες που λυμαίνονται τον προϋπολογισμό του οργανισμού δίνοντας επιδόματα μαϊμού σε όλο τους το σόι και αποκρύπτουν τα νόμιμα απ'τους δικαιούχους! Είναι ένας άνθρωπος με ισχυρή κοινωνική και ταξική συνείδηση! Η αντίδρασή του στην αστυνομική βαρβαρότητα ήταν απλώς η συνέπεια στη στάση ζωής του! Όλα τα παραπάνω είναι σίγουρα επιβαρυντικά σε ένα φασιστικό καθεστώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανωνυμε

      Δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο, αλλα δεν εχω λογο ν αμφιβαλλω για οσα λες. Ειδικα στις μερες μας και ακομη πιο συγκεκριμενα στην Ελλαδα, οσοι αγωνιζονται για το κοινο καλο, φυλακιζονται,ενω οι πραγματικοι ενοχοι και τα λαμογια ειναι εξω και συνεχιζουν το ...εργο τους!

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...