14 Απρ 2013

Νέος Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εργασίες του 19ου Συνέδριου του
ΚΚΕ.

Νέος Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ δόθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ η παρακάτω ανακοίνωση:

 «Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής, η οποία στην πρώτη της συνεδρίαση εξέλεξε Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ τον Δημήτρη Κουτσούμπα».

8 σχόλια:

  1. Μπράβο στο ΚΚΕ. Έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του. Εγώ που συνεχίζω να το ψηφίζω πρέπει να έχω κάποιο πρόβλημα. Θα το κοιτάξω. Τον Κουτσούμπα ρε παιδιά;;;;;......τον Κουτσούμπα ρε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριακη, γιορτη και σχολη..
      Ε, καμια σχεση για τους εμμισθους του διαδικτυου.
      Ας περιμενουμε και κρινουμε μετα.

      Κοστας

      Διαγραφή
    2. Bill: Καταλαβαίνεις τι λες ;;;

      Τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ βγάλαν ...

      Τον ξέρεις τον Σύντροφο και μιλάς έτσι απαξιωτικά ;

      Και, το ... πρόβλημά σου, πράγματι να το κοιτάξεις σύντομα ... αλλά δεν είναι αυτό που υπονοείς, άλλο είναι !

      Διαγραφή
  2. μα κι εσύ βρε bill έπρεπε να πάρεις πιο γρήγορα θέση στα στασίδια της διαδοχολογίας και να μας κάνεις προτάσεις...να μας δώσεις βρε παιδί μου και προδιαγραφές...πχ.ψηλός(αυτός είναι βέβαια),ξανθός με μπούκλες,με γνώσεις στο τένις αν είναι άνδρας ή πάνω από 1.75,με κορμί λαμπάδα και γνώσεις μοντελιγκ αν ήταν γυναίκα....κουκουεδολόγοι ή θα καθίσετε να διαβάσετε και να μάθετε απλούς κανόνες λειτουργίας κομμάτων (όχι αστικών ή "αριστερών") μπας και καταλάβετε πώς λειτουργεί το ΚΚΕ ή θα αρχίσω τα μπινελίκια κατα ριπάς (και μα τον Λαό βρίζω σαν βαρκάρης και θα έχουμε άλλα μετά)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να έχω πέσει έξω blogsevike και αυτός ο άνθρωπος να συσπειρώσει περισσότερο κόσμο στο ΚΚΕ. Αλλά δεν το νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bill: Επιμένεις σε λάθος, εντελώς λάθος εκτίμιση !

      Γιατί ;;;

      Το θέμα, ξέρεις, δεν είναι απλά και μόνο να συσπειρώνεις κόσμο (αλήθεια, που το κάνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, το βλέπεις θετικά ;), αλλά προς τα ποια κατεύθυνση τους συσπειρώνεις !

      Και, ο σ. Δ. Κουτσούμπας είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι θα συσπειρώσει κόσμος στις Αξίες και τα Ιδανικά που δίδαξαν οι Ένγκελς - Μαρξ - Λένιν - Στάλιν !

      Μήπως αυτό το παραπάνω σε ενοχλεί και δεν το λες ;;;

      Διαγραφή
  4. Τελικά fare, είτε λόγω μικροαστικής καταγωγής (και το εννοώ), είτε επειδή βλέπω τα πράγματα με άλλη ματιά (σωστή ή λάθος δεν το ξέρω), σε όλες τις συζητήσεις με μέλη του ΚΚΕ στο δρόμο και στο διαδίκτυο καταλήγουμε πάντα στην ίδια διένεξη. Εγώ υποστηρίζω ότι το κόμμα πρέπει να γίνει πιο επικοινωνιακό ώστε να μπορέσει να φέρει τον κόσμο σε επαφή με τις ιδέες του και τα μέλη υποστηρίζουν ότι δεν τους ενδιαφέρει το επικοινωνιακό αλλά χρειάζονται κόσμο που να είναι συνειδητοποιημένος και να γνωρίζει τι θέλει γιατί αλλιώς με την πρώτη δυσκολιά θα φύγει.
    Ομολογώ ότι αυτό που λένε τα μέλη έχει βάση, αλλά πρέπει να θέσω ένα ερώτημα. Πώς θα γίνει ο κόσμος συνειδητοποιημένος αν δεν έρθει σε επαφή πρώτα με τις ιδέες του κόμματος;

    Υ.Γ. Δεν έχω μάθει να εκφράζομαι καλά σε γραπτό λόγο, προτιμώ τον προφορικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bill: Κοίτα, καταλαβαίνω τι λες, άλλωστε δεν το λες μόνο εσύ, πολύς κόσμος, παρασυρμένος από τα αστικά κανάλια (κυρίως), θεωρούν την "επικοινωνία" το πρώτιστο !

    Δεν φταις σε κάτι, επειδή και εσύ πιστεύεις ότι πρέπει κανείς να "μιλάει στο γυαλί" - δεν είσαι ο μόνος.

    Οπότε, μην απολογείσαι ("λόγω μικροαστικής καταγωγής κλπ."), δεν είναι έτσι.

    Πολύς κόσμος ψάχνει εκεί τις αιτίες που π.χ. το Κόμμα χάνει εκλογικά !

    Είναι πολύ μεγάλο το θέμα για να το αναλύσουμε τώρα και μάλιστα με μορφή σχολίων - ίσως θα πρέπει κάποια στιγμή να αναπτύξουμε στο γλόμπινγκ ένα ποστ σχετικό με τους λεγόμενους επικοινωνιακούς κανόνες και πως αυτοί επιρρεάζουν.
    Επίσης πως βλέπει όλη αυτή την κατάσταση το ΚΚΕ.
    Ίσως μπορέσω εγώ ή άλλος συντελεστής του γλόμπινγκ, σύντομα να το κάνουμε.
    Ώστε πιο άνετα να το συζητήσουμε σφαιρικά.

    Θα δούμε ...

    υ.γ.: Πράγματι είναι δύσκολο να πεις ακριβώς αυτό που θέλεις, σε ένα σύντομο συνήθως γραπτό σχόλιο. Κάπως έτσι νομίζω ότι είμαστε όλοι μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...