12 Μαΐ 2017

Ο Τσίπρας και το χρέος

Φωτογραφία: AP





Εντάξει!
Ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας, έχει πάρει οριστικό διαζύγιο με την αλήθεια, είναι περισσότερο από ... ολοφάνερο!
Πλέον, πολλοί λένε: Αν θέλεις να μάθεις την αλήθεια, άκουσε προσεκτικά τον πρωθυπουργό της χώρας και απλά σκ έψου το ακριβώς ... αντίθετο!

Αυτές τις μέρες, καταρρίπτεται ένας ακόμα ... μύθος!
Το λεγόμενο "δημόσιο χρέος της Ελλάδας"!
Είναι το χρέος που δημιούργησαν οι βιομήδανοι, οι εφοπλιστές και οι τραπεζίτες, το οποίο το φόρτωσαν  - μέσω του πολιτικού τους προσωπικού - στις πλάτες του Ελληνικού λαού!

Το χρέος λοιπόν, αυτό που κάποτε ονομάστηκε ως και ... επαχθές (ένα μεγάλο μέρος του τουλάχιστον), το χρέος που θα διαγραφόταν με "ένα νόμο και ένα άρθρο", ας μην απαριθμήσουμε όλες τις ... "παπάρες" που μας ξεφούρνιζε πριν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο μεσιές Αλέξης Τσίπρας!

Αυτό λοιπόν το ... χρέος, αυτές τις μέρες όπως είπαμε, θα έχει την ... τιμητική του.
Αυτοί οι ... παράξενοι τύποι της φωτό, πρόκειται λέει να ... ασχοληθούν.
Όόόχι με την διαγραφή του - έστω μέρους του - αλλά πως θα μας το ... ξαναφορτώσουν στις πλάτες μας "με τη σύμφωνη γνώμη όλων"!

Φυσικά, ήδη οι γνωστοί ... νουνοί της εποχής μας (δημοσιογραφίσκοι, πολιτικάντηδες κλπ.), την παραπάνω διαδικασία θα την ονομάσουν ... "ελάφρυνση του χρέους"!!!

Α, να πούμε στο σημείο αυτό, ότι ΔΕΝ είναι στην ατζέντα των υπουργών οικονομικών της G7, όπως μας τα πρήξαν πριν λίγες μέρες, αλλά θα συζητηθεί (το ... χρέος ντε), στο ... περιθώριο - αυτό που λέμε, στο ... διάλλειμμα, ή στον ... καφέ και το ... τσιγαράκι!!!
Ποιον δουλεύετε ρεεεεεεε ...

Επειδή θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε πολλά, ας κρατήσουμε τα εξής - θα μας χρειαστούν.

1ον: Η όποια συζήτηση αφορά την νομιμοποίηση του χρέους στη συνείδηση του λαού μας.

2ον: Η παράδοση άνευ όρων στις ορέξεις των "δανειστών" μας, ολόκληρου του πολιτικού προσωπικού του μεγάλου κεφαλαίου, πρόκειται να συντελεστεί άμεσα.

3ον: Η ξεφτίλα του πολιτικού προσωπκού, θα είναι τέτοια, που ίσως δούμε να ξεπηδάνε και νέες "δυνάμεις" - όπως π.χ. στη Γαλλία.

4ον: Νέα δυσβάστακτα και επώδυνα μέτρα, θα ακολουθήσουν την γεωμετρική αύξηση του "δημόσιου χρέους", η οποία πρόκειται να γίνει με τις λεγόμενες ... "ωριμάνσεις" του, ή τις "παρατάσεις" εξόφλησής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...