20 Μαΐ 2017

Άϊντες παιδιά ...

Άϊντες παιδιά, να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα ...
Μέχρι ας πούμε τον ... ουρανό!

Με τον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» κυκλοφορεί η Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ - Από σήμερα μεγάλη εξόρμηση


Από σήμερα Σάββατο θα φτάσει σε πολλές Οργανώσεις ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης», με τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, για να ξεκινήσει η μεγάλη πανεξόρμηση σε όλη την Ελλάδα.

Η ΚΕ του Κόμματος δίνει στη δημοσιότητα το σημαντικό αυτό ντοκουμέντο πέντε μήνες πριν τη μεγάλη επέτειο των 100 χρόνων, εγκαινιάζοντας έτσι μια πολύμορφη πολιτική δράση των Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ. 

Γι' αυτό η επιτυχημένη εξόρμηση θα αποτελέσει το καλύτερο ξεκίνημα για τον εορτασμό αυτόν της πρώτης νίκης της εργατικής τάξης ενάντια στους εκμεταλλευτές της και της οικοδόμησης του πρώτου εργατικού κράτους. 

Αυτή η πολύμορφη δράση του Κόμματος μπροστά στα 100 χρόνια από την Οχτωβριανή Επανάσταση θα περιλαμβάνει εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής» και αρθρογραφία του «Ριζοσπάστη».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...