21 Μαΐ 2017

Τι ψήφισαν

Για τους βουλευτές (ή αλλιώς ... βολευτές) του ΣΥΡΙΖΑ, ο λόγος, οι οποίοι, προχθές όσον αφορά τα λεγόμενα "αντίμετρα"ψήφισαν ότι:

Οι διατάξεις των αντιμέτρων:

Τίθενται σε εφαρογή από 1.1.2019 και από 1.1.2020 αντιστοίχως, υπό την προϋπόθεση και στο βαθμό που, σύμφωνα με εκτίμηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και τις ελληνικές αρχές, στο πλαίσιο της τελικής αξιολόγησης του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής, δεν προκαλείται απόκλιση από τους μεσοπρόθεσμους δημοσιονομικούς στόχους, όπως αυτοί καθορίζονται στο ως άνω Πρόγραμμα.

Σχόλια του μπλογκ:

1. Το 2019 και το 2020 ποιος θα είναι κυβέρνηση; Η όποια νέα κυβέρνηση θα τα εφαρμόσει αυτά ή θα προβάλλει το επιχείρημα ότι τώρα "υπάρχει μια άλλη κυβέρνηση που δεν δεσμεύεται";
Με το όρο βέβαια, ότι για χάρη της ... συζήτησης, θεωρούμαι ότι είναι έστω και λίγο θετικά τα αντίμετρα.

2. Τίθεται ή όχι υπεράνω του ελληνικού κράτους η Τρόϊκα ή οι ... θεσμοί;
Τι θα πει "υπό την προϋπόθεση και στο βαθμό ...";
Τόσος και τέτοιος ραγιαδισμός;

3. Ποιες είναι αυτές οι "ελληνικές αρχές";
Πως θα χρησιμοποιηθεί αυτός ο όρος;

4. Ποιος θα καθορίσει αν θα υπάρχει ή όχι "απόκλιση";
Μου μου πείτε οι ευρωπαϊκές ή οι ελληνικές ... αρμόχιες αρχές!

5. Η λεγόμενη "τελική αξιολόγηση" του 4ου Μνημονίου (ΠΟΠ το ψήφισαν οι συριζαίοι), δεν θα είναι σαν τις άλλες ... αξιολογήσεις - που ΠΑΝΤΑ φέρναν νέα ακόμα πιο βάρβαρα μέτρα;

6. Τελικά ενώ ψήφισαν ότι ακόμα και τα συσσίτια στα σχολεία ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ θα βρίσκονται υπό το άγρυπνο μάτι της Τρόϊκας, αυτοί τολμάνε και μιλάνε ότι τελειώνουν τα βάσανα του λαού σε ... λίγες μέρες;
Τέτοιο θράσος;
Τέτοια αδιαντροπιά;

Να μου το θυμηθείται.
Αυτοί θα μείνουν στην Ιστορία.
Όπως έμεινε ο Ιούδας, ο Εφιάλτης, οι Νενέκοι και άλλα ... τέτοια παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...