29 Μαΐ 2017

Μπράβο στον Εργοτέλη !

 




Στη γιορτή για την άνοδο της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Εργοτέλη στη Football League αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου παραβρέθηκε το περασμένο Σάββατο κλιμάκιο της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Μιλώντας στα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου, στους γονείς τους, αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας, ο Μ. Συντυχάκης έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε όλη τη χρονιά και οδήγησε στην άνοδο στην Β΄ Εθνική, αλλά και γενικότερα στο Σύλλογο για τη συνεχή μέριμνα και ενασχόληση με την άθληση εκατοντάδων παιδιών.

Επιπλέον, επισήμανε πως ο Σύλλογος του Εργοτέλη είναι ομάδα συνώνυμο της πόλης του Ηρακλείου εδώ και 88 χρόνια, ο οποίος σε δύσκολες εποχές για το λαό της πόλης, όπως κατά τη διάρκεια της επτάχρονης δικτατορίας 1967-74, όρθωσε το ανάστημά του ενάντια σε όλους όσοι προσπάθησαν να πλήξουν το λαό.

Τέλος, ο βουλευτής του Κόμματος βράβευσε τη θυγατρική ομάδα του Συλλόγου, «Κανάρια», για την πετυχημένη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...