27 Μαΐ 2017

Ούτε νερό ...

Από παλιότερη ΝΑΤΟική άσκηση














ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΒΡΟΥ
 
Κανένας ΝΑΤΟικός να μην πατήσει το πόδι του στον Έβρο
 
Διαδήλωση αύριο στην Αλεξανδρούπολη, ενάντια στη διέλευση ΝΑΤΟικών στρατευμάτων που θα συμμετάσχουν σε άσκηση στη Ρουμανία

Κινητοποίηση ενάντια στη διαμονή και διέλευση δυνάμεων του ΝΑΤΟ από την περιοχή του Έβρου, με στόχο να συμμετάσχουν σε ΝΑΤΟική άσκηση στη Ρουμανία, οργανώνουν αύριο Κυριακή, στις 11.30 το πρωί, στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, οι Επιτροπές Ειρήνης Εβρου, Ροδόπης και Ξάνθης, μαζί με εργατικά σωματεία του Εβρου.

Με το σύνθημα «Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών» θα υποδεχτούν τους φονιάδες του ΝΑΤΟ, που ετοιμάζονται να διέλθουν και να κατασκηνώσουν στα χωριά και τα στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού της περιοχής τις επόμενες μέρες, στο πλαίσιο της ΝΑΤΟικής άσκησης «Noble Jump», η οποία θα διεξαχθεί στη Ρουμανία στις 6 - 14 Ιούνη.

Την κινητοποίηση οργανώνουν η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, οι Επιτροπές Ειρήνης Εβρου, Ροδόπης και Ξάνθης και τα Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης - Φερρών - Σουφλίου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας, Τουριστικών Επαγγελμάτων Εβρου και Συνταξιούχων ΙΚΑ Αλεξανδρούπολης.

Με κοινή ανακοίνωσή τους σημειώνουν, ανάμεσα σε άλλα: 

«Βροντοφωνάζουμε ότι δεν επιθυμούμε να έχουμε "πάρε - δώσε" με κανέναν από τους υπεύθυνους για τα δεινά των λαών της Γιουγκοσλαβίας, του Αφγανιστάν, του Ιράκ, της Λιβύης και της Συρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...