17 Μαΐ 2017

Ναι, έχει ευθύνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Στις 16 Μάη 2017, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πιοτρ Ποροσένκο,  επικύρωσε λίστα κυρώσεων σε βάρος πάνω από 1.000 φυσικών προσώπων, από δεκάδες χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών και κατά 3 στελεχών του ΚΚΕ και συγκεκριμένα του Σωτήρη Ζαριανόπουλου, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Γιώργου Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ και αντιπροέδρου της Ελληνικής Βουλής και του Γιώργου Μαγγανά, στελέχους του ΚΚΕ.

Τα στελέχη του ΚΚΕ στοχοποιούνται για την πολιτική τους δράση, επειδή επισκέφτηκαν την εμπόλεμη περιοχή του Ντονμπάς, το Νοέμβρη του 2014.

Και ενώ στην ουσία, η παραπάνω ενέργεια στρέφεται κατά της ίδιας της χώρας, τι ακριβώς κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ;

Εξακολουθεί στην ουσία να στηρίζει την αντιδραστική έως και φασιστική κυβέρνηση του Κιέβου!

Και μην πει κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι "τι να κάνουμε", γιατί σήμερα στοχοποιούνται μεν στελέχη του ΚΚΕ, αύριο όμως να περιμένουν να στοχοποιηθούν και οι ίδιοι!

Είναι αυτό που λέμε, "αν πάρει φωτιά το διπλανό σπίτι, τρέξε να τη σβήσεις, γιατί αλλιώς θα αρπάξει και το δικό σου"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...