18 Ιαν 2012

Video από την σημερινή παρέμβαση του ΠΑΜΕ στον "κοινωνικό διάλογο" ΓΣΕΕ-ΣΕΒ


ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΠΑΤΗ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

Οι συνεργάτες του ΣΕΒ η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) με οικοδεσπότη την ηγεσία της ΓΣΕΒΕΕ κάθονται όλοι μαζί με την ηγεσία των βιομηχάνων στο ίδιο τραπέζι για να δώσουν χέρι βοηθείας στην κυβέρνηση, την τρόικα, την ΕΕ που θέλει να βάλει ταφόπλακα στις Συλλογικές Συμβάσεις εργασίας (ΕΓΣΕΕ και κλαδικές) στα ασφαλιστικά δικαιώματα και να δουλεύουν οι εργαζόμενοι όταν και όποτε θέλουν οι κεφαλαιοκράτες με μισθούς πείνας.

Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος της ΓΣΕΕ που η ηγεσία του ΣΥΝ την αθωώνει λέγοντας ότι «μπορεί και πρέπει να παίξει το ρόλο που χρειάζεται η εργατική τάξη» προσφέροντας της άλλοθι για την συμπόρευση της με το ΣΕΒ στο χτύπημα των δικαιωμάτων της.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ

Η ηγεσία της ΓΣΕΕ πρόθυμη ανταποκρίνεται για ακόμα μια φορά στα κελεύσματα των βιομηχάνων για τη «σωτηρία» δήθεν της χώρας. Έχουμε πείρα και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάθε φορά που μας «σώζανε από την καταστροφή» κάναμε ένα βήμα πιο κοντά στην εξαθλίωση. Οι ηγεσίες της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ με την στάση τους στηρίζουν τα μονοπώλια που εξαφανίζουν και καταστρέφουν χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους οδηγώντας τους στην ανεργία. Συμβάλλουν με χέρια και με πόδια στην επιδίωξη τους για το χτύπημα των συλλογικών συμβάσεων και την ύπαρξη των ατομικών συμβάσεων.

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη της χώρας μας να μην κάνει ούτε βήμα πίσω. Να δώσει την μάχη πιο οργανωμένα στους χώρους δουλειάς ενάντια στην εργοδοσία και την προσπάθειά της να ανατρέψει και να καταργήσει στην πράξη ότι εργατικό δικαίωμα απέμεινε.

Να καταδικάσει την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, να της γυρίσει την πλάτη, να αλλάξει τους συσχετισμούς υπέρ των δυνάμεων του ΠΑΜΕ. Να οργανωθεί παντού στα συνδικάτα και να συζητήσει τώρα μέσα από συλλογικές διαδικασίες στους χώρους δουλειάς την κλιμάκωση της πάλης με νέα απεργιακή κινητοποίηση στις αρχές Φλεβάρη, αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης που θα μαζικοποιούν τον αγώνα.

ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ

8 σχόλια:

  1. Να τους κοπει ο υπνος στους προδοτες της εργατικης ταξης.
    Να μην μπορουν να κανουν βημα τα σκυλια της εξαθλιωσης.

    Antonxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ... τιτανικός τους, πλησιάζει !

    Ό,τι κι αν κάνουν ...

    Και οι κάθε λογής ξεπουλημένοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το οτι στο antinews για το συγκεκριμενο θεμα θα εβλεπα την πλειοψηφια των σχολιαστων δεν το περιμενα!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. .......την πλειοψηφια των σχολιαστων να υποστηριζει το ΠΑΜΕ........
      αυτο ειναι το σωστο.
      ελπιζω με την τριτη να το πετυχα!

      Διαγραφή
  5. ΑΧΑΧΑΧΑ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χεσμενοι ειναι, κουβεντα δεν βγαζουνε, τι να πουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ βγαλει τη νυχτα ο Άδωνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...