10 Απρ 2012

Μπάτσοι προς ενοικίαση!


Χαρήκατε; Δεν νοικιάζεται....
Οταν είδαμε την είδηση, την θεωρήσαμε φάρσα. Τελικά μάλλον αληθεύει καθώς η πρώτη ημερομηνία της έκδοσης της ΔΕΝ είναι η πρωταπριλιά όπως είχαμε από την αρχή υποψιαστεί. Το κράτος «μας» λοιπόν πετώντας και τα τελευταία προσχήματα «διαταξικότητας», καλεί να πληρώνουμε τους μισθούς, τις ασφαλειστικές εισφορές, την συντήρηση κτιρίων και υλικού, των μπάτσων των οποίων ένατι μικρού (φανταζόμαστε) τιμήματος, θα μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες σαν ιδιωτικών τους στρατών, οι καπιταλιστές! Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό, καθώς πέρα από το πρόδηλα προκλητικό, του να υπάρχουν (νομότυπα, γιατί ουσιαστικά πάντα έτσι ήταν) πολίτες δύο ταχυτήτων στο θέμα της «ασφάλειας», που την εγγυάται «για όλους» το κωλοσύνταγμα τους γαμώτο, μπορούν να παρακαμφθούν νομότυπα, διάφορα κωλύματα που αντιμετώπιζε ως τώρα η σύσταση ιδιωτικών στρατών, όπως το δικαίωμα οπολοφορίας, σύλληψης, κράτησης κλπ. Ετσι η διμοιρία που θα είναι έξω από το σπίτι του κάθε Μάνεση, την επόμενη φορά θα παίρνει διαταγές και απευθείας από τον ίδιο. Εγώ με τον παρά μου... που λέγανε και οι παλιοί.


Και για ...μερακλήδες, έχει
Από εκεί και πέρα, είναι προφανές πως ανοίγει ο δρόμος για σπαρταριστές καταστάσεις, αφού θα μπορέσουμε να νοικιάσουμε επιτέλους έναν τροχονόμο για να κόψει κλήση στον γείτονα που παρκάρει στην πόρτα μας, να κάνουμε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες (το καρακόλι* π.χ. μπορεί να μισθώνεται φτηνότερα από το ΤΑΧΙ, δεν έχουμε δει ακόμη τον τιμοκατάλογο), οι παλιοί αριστεριστές και αναρχικοί που έπιασαν πλέον την καλή, θα μπορούν πλέον να νοικιάζουν 4-5 ΜΑΤατζήδες στα ιδεολογικά τους reunion και να τους βαράνε για να βγάλουν το φοιτητικό απωθημένο τους, και άλλα πολλά που μπορούμε να σκεφτούμε τις επόμενες μέρες (περιμένουμε προτάσεις στα σχόλια).
Η είδηση βγήκε από το «πρώτο θέμα» (εδώ) και εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον σχολιασμό της από τον ...Χάρυ Κλυν...
*εκ του τουρκικου karakol= χωροφύλακας

Υ.Γ.: Να γελάς ή να κλαίς;

10 σχόλια:

  1. Αυτη στην πανω φωτο ειναι απιστευτη!
    Να σου βαζει χειροπεδες και να γουσταρεις!
    Παω να παρκαρω παρανομα στη γειτονια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καποια αλλη χωρα αν πας ισως την πετυχεις για να σου περασει χειροπεδες.
      Δεν ειναι Ελληνιδα μπατσινα αυτη,φαινεται απο το κορμι-λαμπαδα.

      Διαγραφή
    2. @Intervention:
      Το ότι δεν ελληνίδα φαίνεται βασικά από την ...στολή!
      Από κορμί, έχω δει ελληνίδες καλύτερες (αν δεν παινέσεις τον τόπο σου κλπ)

      Διαγραφή
  2. Μπορει ο ανδρικος πληθυσμος να εχει κατι να χαιρεται με την πιο πανω φωτο της ωραιας ''αστυνομικινας'', αλλα για να λεμε την αληθεια οι περισσοτερες αστυνομικινες ειναι καπως ετσι:

    Οχι τιποτα, αλλα να μη...πατε και παρκαρετε παρανομα,οπως ο..poe! :PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Elva:
      Ανάλογα τα ...γούστα, είπαμε υπάρχουν και ...μερακλήδες! :)

      Διαγραφή
  3. Σιγά τα ... σάλια ρε παιδιά ...

    Λες και βλέπετε καμιά εργάτρια ... καμιά οικοδόμο ...

    Αμάν πια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @faros:
      Σε παραπέμπω στο σχόλιο που έκανα στην ELVA... :)

      Διαγραφή
  4. Αρκεί να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και να πέφτει χρήμα στον κρατικό μπεζαχτά.
    Κατά τα άλλα, στηνΕγκλαντέρα όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται
    (μέχρι να ξυπνήσουν οι απόγονοι του Μαύρου Πρίγκηπα ... αν και δεν το πολυπιστεύω ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επισης να προωθειται σε καθε τομεα η ιδεα της ιδιωτικοποιησης οτιδηποτε δημοσιου.

      Διαγραφή
  5. Ο βασικότερος λόγος για τον οποίο θα νοίκιαζα τον προσωπικό μου μπάτσο;
    Για να με προστατεύει από τους συναδέλφους του στις πορείες. Αν το παράδειγμά μου ακολουθούσαν πολλοί, το σύστημα θα βραχυκύκλωνε. Στην επόμενη μεγάλη διαδήλωση θα είχαμε εκτεταμένο αστυνομικό εμφύλιο, όπου ΜΑΤ θα πλάκωναν νοικιασμένους αστυνομικούς και το αντίστροφο. Αν υπήρχαν τίποτα σοβαροί τραυματισμοί, θα διεξαγόταν κατεπείγουσα ΕΔΕ, υπό την εποπτεία όχι ενός, αλλά, για λόγους αμεροληψίας, δύο εισαγγελέων, ενός κανονικού κι ενός που θα μπορεί να μισθωθεί (εκκρεμεί η ψήφιση σχετικής τροπολογίας) από εκείνον που νοίκιασε και τον μπάτσο. Έτσι το προαιώνιο ερώτημα «Ποιός θα μας φυλάξει από τους φύλακες;», θα έβρισκε επιτέλους απάντηση: «Μα άλλοι φύλακες, μισθωμένοι επί τούτου, αφού ο νεοφιλελευθερισμός για όλα έχει λύση, διεισδύοντας ακόμη και στον σκληρό πυρήνα του κράτους».
    Από το blog του oldboy (http://old-boy.blogspot.com/ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...