28 Απρ 2012

Το παρακράτος των Γκοτζαμάνηδων, Χιτών και Ταγματασφαλιτών είναι εδώ

Το παρακράτος δηλώνει και πάλι παρόν (ποτέ βέβαια δεν είχε φύγει) στην νέα όμως προεκλογική διανομή ρόλων αναβαθμίζεται και από αυτόν του κομπάρσου αποκτά  ρόλο καρατερίστα με το ερώτημα να αιωρείται για το  αν ο σκηνοθέτης προτίθεται να του δώσει και τον ρόλο του πρωταγωνιστή.
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια τα γκοτζαμάνικα φασιστοειδή αυξάνουν τις επιθέσεις τους σε κόμματα και οργανώσεις της αριστεράς. Πριν από έναν περίπου μήνα επιτέθηκαν σε μέλη της Ανταρσύας χτυπώντας τους και προπηλακίζοντας τους.
Σήμερα σημειώθηκε δολοφονική επίθεση εις βάρος της υποψηφίας του συνδυασμού των δύο μλ οργανώσεων (ΚΚΕ μ-λ και Μ-Λ ΚΚΕ) με σιδηρολοστό θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια της την ζωή.
http://antigeitonies.blogspot.com/2012/04/blog-post_7734.html#axzz1tH7uOahM
Χθες το βράδυ επιτέθηκαν και κατέστρεψαν το περίπτερο της Ανταρσύας πάλι στον Πειραιά και ακριβώς στο κέντρο της πόλης στην οδό Σωτήρος
Πριν από λίγες μέρες και όταν στηνόταν το περίπτερο του ΚΚΕ φασιστοειδή απείλησαν με περίσσιο θράσος ότι δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο.
Παράλληλα και λίγες μέρες πριν Χρυσαύγιτες σαν άλλα Tάγματα  Eφόδου όρμησαν σε σπίτι oπού κατοικούν μετανάστες και τραυμάτισαν με ηλεκτρικό πιστόλι στο κεφάλι έναν από τους ενοίκους του σπιτιού.

http://www.palo.gr/cluster/articles/koinonia-nea/641/?clid=4317446
Οι επιθέσεις σε περίπτερα που στήνονται από κόμματα και οργανώσεις της αριστεράς είναι πλέον καθημερινές
http://www.palo.gr/cluster/articles/hpeiros-nea/27644/?clid=4713387
http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4715464

Υποψήφιοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Η αναβίωση του γκοτζαμανισμού (όχι πλέον με όρους περιθωρίου όπως στο παρελθόν) έχει να κάνει τόσο με τον καθοδηγούμενο ρόλο της συμμορίας αυτής από μυστικές υπηρεσίες αλλά και από την όξυνση της επίθεσης του μεγάλου κεφαλαίου. Από την μία λοιπόν το κλίμα το οποίο δημιουργείτε μέσα από τέτοιες επιθέσεις ενισχύει τα αντανακλαστικά του κόσμου προς πολιτικές «λύσεις» που επικαλούνται τον πολιτισμένο και ομαλό πολιτικό βίο (λέγε με ΠΑΣΟΚ). Από την άλλη μέσα σε συνθήκες αύξησης της ανασφάλειας και της απογοήτευσης από μεγάλα κομμάτια των λαϊκών στρωμάτων και με την αδυναμία της αριστεράς μέχρι στιγμή να εμπνεύσει τις μεγάλες μάζες αλλά και να τις πείσει για το σοσιαλιστικό μοντέλο και την αναγκαιότητα του η άνοδος της νεοναζιστικής οργάνωσης έρχεται σχεδόν φυσικά.
Η ανάγκη έκφρασης αλληλεγγύης απέναντι στα θύματα της παρακρατικής φασιστικής συμμορίας είναι όχι αναγκαία αλλά επιβεβλημένη.

από το granma

3 σχόλια:

  1. Όλα όσα περιγράφει το άρθρο, έχουν να κάνουν με την προσπάθεια της αστικής τάξης, να βάλει και πάλι στο χέρι τις λαϊκές μάζες.

    Και αυτό, δεν είναι ελληνικό φαινόμενο.
    Αν δει κανείς ιστορικά τα πράγματα, θα δει ότι και οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, γίναν για το μοίρασμα των αγορών, για το χτύπημα της ανόδου του λαϊκού κινήματος.

    Αλλά και στις χώρες που αναπτύσσεται λαϊκό κίνημα και αγώνες, πάντα "στέλνουν" κάποιες ομάδες για να κάνουν την λεγόμενη βρόμικη δουλειά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @faros:
    Πάντως η προσπάθεια εκφασισμού της πολιτικής ζωής, και μάλιστα από τα επάνω, θα πρέπει να μας προβληματίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα προβληματίζει μεν, γνωρίζουμε δε, ότι αυτό είναι η έσχατη επιλογή της διατήρησης στην εξουσία της αστικής τάξης !

    Και, επίσης, γνωρίζουμε πως να την αντιμετωπίσουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...