12 Μαΐ 2012

Εντυπωσιακά στοιχεία από τις εκλογές

Σύμφωνα με τον ιστότοπo του ΒΗΜΑΤΟΣ http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=457088,ένας  στους δύο αστυνομικούς ψήφισε "Χρυσή Αυγή" !!!

Το εντυπωσιακό αυτό άρθρο, παρατίθεται παρακάτω:
"Περισσότεροι από ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή»! Το εντυπωσιακό αυτό στοιχείο φαίνεται να προκύπτει από την ανάλυση των ψήφων σε εκλογικά τμήματα της πρωτεύουσας-κυρίως στις περιοχές των Αμπελοκήπων και στην Καισαριανή- όπου ψηφίζουν μαζικά περίπου 5.000 αστυνομικοί που υπηρετούν σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας.

Στα περισσότερα από τα τμήματα στα οποία ψηφίζουν οι αστυνομικοί  - όπως κι άλλοι πολίτες -  το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» κυμαίνεται από 19-24% κι είναι το μεγαλύτερο που παρατηρείται σε ολόκληρη την πρωτεύουσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η οργάνωση σε περιοχές όπως ο Αγιος Παντελεήμονας ή η Κυψέλη, όπου θεωρείται ότι έχει ισχυρά ερείσματα, συγκεντρώνει ποσοστό από 15 έως 18%!
Η ανάλυση των ψήφων που έλαβε η «Χρυσή Αυγή» σε 11 εκλογικά τμήματα της Α΄ Αθηνών είναι εντυπωσιακή. Σ΄αυτά ψηφίζουν - με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους- χιλιάδες αστυνομικοί που υπηρετούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σε υπηρεσίες όπως η Άμεση Δράση, η ΔΙΑΣ, η Ασφάλεια Αττικής κι άλλες. Τα τμήματα αυτά- από το 806 ως και το 816 εκλογικό τμήμα-,βρίσκονται στα σχολικά συγκροτήματα στην οδό Αμπελακίων 24 και στην οδό Πανόρμου, κοντά στην έδρα του Μεγάρου της ΕΛ.ΑΣ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στα εν λόγω τμήματα η «Χρυσή Αυγή» έρχεται πρώτο κόμμα και το ποσοστό της κυμαίνεται από 18,64% (στο 813ο εκλογικό τμήμα) έως 23,67% (στο 816ο εκλογικό τμήμα). Επιπλέον η «Χρυσή Αυγή» έλαβε ποσοστά 23,08% στο 811ο εκλογικό τμήμα, 22,7% στο 808ο εκλογικό τμήμα και 22,2 στο 806ο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω σε εκλογικά τμήματα της οδού Τσόχα, όπου δεν ψηφίζουν οι αστυνομικοί, το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» πέφτει στο 12-14%. Αν συνυπολογισθεί ότι κατά μέσο όρο σε κάθε ένα από αυτά τα τμήματα, όπως προκύπτει εξάλλου και από τους εκλογικούς καταλόγους, ψηφίζουν περίπου 550-700 άτομα κι ο αριθμός των αστυνομικών που ψηφίζουν σ΄αυτά κυμαίνεται από 20% ως 30% επί του συνόλου των ψηφισάντων, τότε με την σχετική αναγωγή το ποσοστό των αστυνομικών που ψηφίζουν «Χρυσή Αυγή» κινείται μεταξύ του του 45% και του 59%.

Εκτός τούτου, σε τέσσερα αστυνομικά τμήματα της Καισαριανής, που βρίσκονται δίπλα στην έδρα των ΜΑΤ, όπου και πάλι ψήφισαν αστυνομικοί της συγκεκριμένης αστυνομικής δύναμης, η «Χρυσή Αυγή» καταλαμβάνει ποσοστό από 13 έως 19%. Το ποσοστό αυτό είναι εξ ίσου εντυπωσιακό αν συσχετισθεί με το γεγονός ότι σε γειτονικά εκλογικά τμήματα στην περιοχή του Βύρωνα η δύναμη της «Χρυσής Αυγής» είναι από 7% ως 10% ".

Άλλη μία απόδειξη αυτού που από τη αρχή είπε το ΚΚΕ:
Η οργάνωση ή κόμμα πλέον "χρυσή αυγή", είναι άλλη μία έκφραση της αστικής τάξης, του καπιταλιστικού συστήματος, που χρησιμοποιείται ή θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τα σύμφέροντα της άρχουσας τάξης.

8 σχόλια:

 1. Ρε τα κακόμοιρα παιδιά των λαικών οικογενειών...

  ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όχι τίποτα άλλο, αλλά όταν λέγαμε ότι υπάρχει διασύνδεση αυτών που κατά καιρούς κάνουν επεισόδια, με διάφορες υπηρεσίες, κάποιοι κοίταζαν ... έκπληκτοι !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να πω οτι με εκπλήσει η είδηση; Ψέματα θα πω...
  πέρα από το θέμα της διασύνδεσης είναι απόλυτα λογικό οι πλειοψηφία των ανθρώπων που βρίσκονται στα σώματα ασφαλείας (αστυνομία, στρατός) να ψηφίζουν κόμματα της δεξιάς γιατί τους γίνεται και η ανάλογη "πλήση εγκεφάλου" του κλασικού τριπτυχου "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια" στις σχολές από τις οποίες βγαίνουν. Τώρα που απογοητεύτηκαν κάπως από την κλασική δεξιά πήγαν και ψήφισαν την ανανεωμένη-σκληροπυρινική-φασιστική" δεξιά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. xrwmatakaiskies: Δεν έχεις άδικο ...

  Έτσι είναι !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. γιατί εντυπωσιακά στοιχεία ?
  Όλη η ελληνική κοινωνία γνωρίζει πως το βασικό θερμοκήπιο παραγωγής ΝΑΖΙστών, Φασιστών και λοιπών χουντο-ακροδεξιών είναι τα Σώματα Ασφαλείας και οι παραγωγικές σχολές του Ελληνικού Στρατού.
  Ο κάθε χουντο-φασίστας που θέλει να εξασφαλίσει το παιδί του οικονομικά και να το καμαρώσει γνήσιο γερμανοτσολιά εκεί το στέλνει.
  Υπενθυμίζω την αθώωση του εύελπι της Σχολής Ευελπίδων (Δυσελπίδων καλύτερη ονομασία), για τα επεισόδια στην επέτειο 17 Νοέμβρη 2011.

  http://diktiospartakos.blogspot.com/2012/01/blog-post_29.html

  Taliban

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Taliban: Έτσι, για να είναι ... εντυπωσιακός το τίτλος !

   Πολύ σωστή η υπενθύμισή σου !

   Δεν πρέπει να ξεχνάμε κάποια πράγματα ...

   Διαγραφή
 6. και ένα ακόμη από τον Αμερικανικό στρατό κατοχής στο Αφγανιστάν.
  Πεζοναύτες φωτογραφίζονται κάτω από σημαία των Σ.Σ.
  Καμμία τιμωρία δεν επακολούθησε.

  http://www.theaustralian.com.au/news/world/marine-snipers-probed-over-ss-flag/story-e6frg6so-1226267446127

  Taliban

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...