23 Μαΐ 2012

Ολαντ-ομανία !

Για τα μάτια του Ολάντ…

Τις τελευταίες μέρες παρατηρήθηκε ένας μικρός … συνωστισμός στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων. Δυστυχώς (για τους … αριστερούληδες), ο νέος του ένοικος, Φρ. Ολάντ (άνευ γαλλικής … προφοράς), δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει την επιθυμία όλων των θαυμαστών του (ότι θα είχε στην Ελλάδα … fan club, ούτε ο ίδιος το περίμενε) και να τους προσφέρει μια συνάντηση.

Που αυτοί, όντας και διεκδικητές της αστικής διαχείρισης στην Ελλάδα (κάποιοι την ονομάζουν και κυβέρνηση), θα αξιοποιούσαν δεόντως στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο !!!

Πρώτος και καλύτερος κατέθεσε αίτημα (τι αίτημα δηλαδή, γονυπετής παρακαλούσε) συνάντησης ο Αλ. Τσίπρας (γνωστός κι ως Mr. Alexis) !

Εφαγε, όμως, «πόρτα» κατά το κοινώς λεγόμενο (στην παγματικότηα, τον “έγραψαν” κανονικά), καθώς ο Γάλλος Πρόεδρος διεμήνυσε πως το πρωτόκολλο επιτάσσει να συναντιέται με αρχηγούς κρατών και όχι κομμάτων.
Σημ.: Η γνωστή γαλλική … ευγένεια !

Η αρχική αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν για γέλια και για κλάματα.
Φτάνοντας η «Αυγή» να γράψει το ανεκδιήγητο ότι παρενέβη η … Μέρκελ (μεταξύ μας … χέστηκε η Μέρκελ, αλλά …) για να μη γίνει η συνάντηση !!!

Μετά ο Αλ. Τσίπρας πέρασε στην αντεπίθεση και προχτές, απ’ το Παρίσι όπου βρέθηκε, υπέδειξε στον Ολάντ ότι μπορεί να μη συναντιέται μαζί του αλλά δεν μπορεί να γίνει και … «Ολαντρέου» (σ.σ.: !!!) και θα πρέπει να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις (εμ, τί νόμιζε ο Ολάντ. Ότι θα κάνει ό,τι θέλει, στην εποχή του … Mr. Alexis ???).

Οι οποίες (προεκλογικές δεσμεύσεις του Ολάντ, ντε), θυμίζουμε, μία προς μία είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της γαλλικής αστικής τάξης και της ΕΕ.

Μάλιστα, τον «απείλησε» ότι ο γαλλικός «ΣΥΡΙΖΑ», του Μελανσόν, θα τον ελέγχει στη Βουλή !!! Οπως – αν θυμάστε – θα έλεγχε ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ το 2009 ότι θα …τηρήσει τις θετικές του δεσμεύσεις.
(σ.σ.: σ΄αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι δεν μπορέσαμε να εξακριβώσουμε αν είναι αλήθεια ή κακοήθεια, ότι μόλις η παραπάνω απειλή του Τσίπρα έφτασε στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, κόντεψε να παρατηρηθεί … σεισμός από τα γέλια)

Επανερχόμαστε όμως στον Ολάντ. Η δήλωση αυτή του πικαρισμένου Αλ. Τσίπρα προκάλεσε την οργή άλλων θαυμαστών του Ολάντ, των προέδρων της ΝΔ, της ΔΗΜΑΡ και βεβαίως του ΠΑΣΟΚ, που έσπευσαν να καταγγείλουν το ολίσθημά του !

Σιγά το … ολίσθημα, δηλαδή, γιατί αν ο Τσίπρας γνώριζε ότι μια μέρα μετά, χτες δηλαδή, ο Ολάντ θα υποδεχόταν με ανοιχτές … αγκάλες τον Ε. Βενιζέλο, θα είχε πει προφανώς πολύ περισσότερα !!!

Ο Δ. Παπαδημούλης (άξιος εκπρόσωπος του αρχηγού του) δε συγκρατήθηκε (δεν … άντεξε) και έγραψε στο twitter:
«O κ. Ολάντ αρνήθηκε την συνάντηση με Τσίπρα, λόγω πρωτοκόλλου της Γαλλικής Προεδρίας, αλλά συναντά τον κ. Βενιζέλο. Πρωτόκολλο ή σκοπιμότητα; Τα δύο μέτρα και σταθμά του κ. Ολάντ σε Τσίπρα – Βενιζέλο είναι λάθος». Αγαπητέ κ. Παπαδημούλη, να μου επιτρέψεις να σου πω, ότι δεν ξέρω αν έχουμε δύο “μέτρα” στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά, σίγουρα, έχουμε δύο (αριθ. 2) … σταθμά !!!

Ίσοι κι … όμοιοι είναι ο Τσίπρας κι ο Βενιζέλος ;
Για βάλτους σε μια … ζυγαριά (έναν έναν όχι και τους δύο μαζί), να το διαπιστώσεις!!!

Ά, ρε, … κατακαϋμένη … “αριστερά” !!!

6 σχόλια:

  1. spiral architect: Ποια είναι η Κριστίν ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. spiral architect: Σιγά την ... κυρία !!!

    Γιατί, τώρα, δεν είναι ... ξέγνοιαστη ;;;

    Νέες ερωτήσεις:

    - Πως το ... ψιθύρισε ; Από ... τηλεφώνου ;

    - Τι να ξανασκεφτούν ; Κανά ... γάμο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταύρος Τ.: Φχαριστώ !

    Δεν τα πάω καλά με τις ... ξένες γλώσσες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...